2hónapja vettem észre,hogy van egy lyuk a bölcsesség fog melletti fogamon de csak most volt időm időpontot kérni, kb csak egy tűhegynyi nagyságú 2 hónap alatt sokat romolhatott? Elég lesz egy tömés? Nem fáj meg semmi
Figyelt kérdés
Nagyon parázok a fogorvosoktól 🤡2022. febr. 20. 18:30
11/24 A kérdező kommentje:
úgy lesz! 7.-én megírom mi volt :)
2022. febr. 27. 09:33
13/24 A kérdező kommentje:
Itt vagyok! :) kiderült hogy nincs 3 lyukas csak én hittem,1 van az is nagyooon minimális. 23.-án kell mennem tömni. Leszedte a fogkövet és ennyi nem volt vészes hála:) nem tudom fog-e adni szurit ahoz a pici lyukhoz attól parázok kicsit
2022. márc. 7. 15:56
14/24 A kérdező kommentje:
Ja még annyi,hogy a barázdák között ilyen barna/fekete csíkok vannak csak nem mertem mondani dokinak mert szerintem így is hülyének nézett hogy azt hittem 3 lyukas van (azokra a csíkokra hittem) igaz leszedte a fogkövet de nem mondta hogy azok mitől vannak mert azokat nem szedte le vagy nem tudom úgy is szólt volna ha van még rossz. Azok a csíkok mik lehetnek?
2022. márc. 7. 18:33
15/24 anonim válasza:
Na ez nagyon jó hír!
örülök neki hogy még annál is egyszerűbb volt mint amire számítottunk :) hát ahogy így leírtad a csíkok valószínűleg csak elszíneződések, ha a fogorvos szondája nem tapint felpuhult szuvas részt, nincs vele gond :) és tuti hogy megnézte a szóval emiatt se parázz mert mondta volna ha gond van vele.
Ha nagyon pici a lyuk a fogadon akkor szerintem nem fogja érzésteleníteni szurival mert csak picit kifurja és betömi azt meg pont azért nem fogod érezni mert olyan pici a lyuk :)
16/24 A kérdező kommentje:
Igen jó hír:) kicsit most még duzzadt de kaptam rá fogkrémet és kedves volt. Viszont kicsit fájnak/sajognak a fogaim de gondolom ez el fog múlni,most már megkönnyebbültem. :)
2022. márc. 7. 20:41
17/24 anonim válasza:
Persze most kicsit meg lettek bojgatva a fogaid , de ez a szükséges rossz :) el fog múlni persze :) majd ha gondolod írd meg 23-án hogy ment a tömés :D
18/24 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom,egyébként köszönöm a bíztató dolgokat kicsit nyugodtabban ültem bele ma a székbe hisz 10éve nem volt probléma a fogaimmal de mindig is féltem tőle! :)
2022. márc. 7. 20:53
19/24 anonim válasza:
Nagyon szívesen, én is nagyon féltem tavaly mikor betömték a fogam, én is pont ezért mert kis általános iskolás koromban voltam azelőtt utoljára fogorvosnál :D egyébként félévente el kéne járni a fogkő leszedés miatt stb és akkor egy idő után nem félnénk. Én igyekszem betartani de még mindig félek annak ellenére milyen könnyedén nyugtatgatlak itt téged 😂 de azt mondom inkább járjunk el gyakrabban és akkor biztosan tudjuk hogy nem kinoznak meg mert nem lesz gond a fogunkkal :)
20/24 A kérdező kommentje:
Most értem haza:) hát komolyan mondom a tömés sokkal kellemesebb volt mint múltkor a fogkő eltávolítás. Egyébként végül kettő fog lett tömve egy helyett csak jól láttam akkor hogy kettőt kell:) barázdazárt fogam is szuvasodott azt mondta pedig az nagyon ritka,amúgy minden oké nem fájt kb alig éreztem valamit inekció se kellett aztán hogy meddig bírják a tömések azt nem tudom😁
2022. márc. 23. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!