Kell teszt a fogorvosokhoz most?
Figyelt kérdés
Covid teszt teermészetesen :D2022. febr. 20. 17:06
3/8 A kérdező kommentje:
Na ezért kérdeztem, mert mindenféle infók keringenek.
Holnap felhívom a dokimat, mert mennem kéne hozzá, elkezdett fájni a fogam... Csak már előre gondolkodom, hogy kell-e teszt vagy sem... foglalkoznom kell még azza is vagy sem? Már előre szétvág az ideg :D És nem a fogorvos miatt, attól sosem féltem.
2022. febr. 20. 17:22
4/8 anonim válasza:
Én magán orvoshoz járok, oda csak akkor kell teszt, ha igazolt beteg voltál 14 napon belül. De ezt ők ott megcsinálják (gyorsteszt). Ott védettségi igazolvány sem kell. A körzetis fogorvos viszont kéri.
5/8 anonim válasza:
Rendelő/orvos függő, meg kell kérdezni az orvostól mielőtt mész.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát ez a gond... rokkantnyögdíjas vagyok, erre aztán nem lesz lóvé... :D
2022. febr. 20. 17:50
7/8 anonim válasza:
25 éve járok a kiváló fogorvosomhoz..egy hónappal ezelőtt kellett volna egy kis igazítás..kérdeztem jöhetek? Hát ha hoz igazolást? ok, és önnek van-e friss tesztje, amikor beülök?...hááát...nincs.
..na ez az...mert a vírust a fogászati kezelés közben is el lehet kapni.
Eddig megúsztam, most már talán kihúzom az vírus lankadásig.
Szóval nem csak a beteg, a doki is fertőzhet.
8/8 anonim válasza:
Nehezen hiszem hogy ne lenne elég a védettségi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!