Mindenhova kell magánba pcr teszt?
Számomra nem egyértelmű, hogy magán fogorvoshoz is kötelező a pcr ha nem vagyok oltva, vagy orvosa válogatja kér-e tesztet vagy kártyát?
Ha begyullad a fogam az sürgősségi ellátásnak minősül? Ebben az esetben fogadnak állami rendelésen is kártya nélkül vagy sem?
Hívd fel a fogorvost és megmondja.
Az enyém csak fogkőleszedéshez és csiszoláshoz kér.
Nem oltatom. A válaszod nem hasznos.
Tapasztalatokat várok, hogy van e orvos aki nem kéri egyiket se pl egy lyukas fájó fog esetén.
A gyulladt fog sürgősségi ellátásnak minősül, így állami rendelésen is kötelesek védettségi igazolvany/negatív PCR teszt nélkül fogadni.
A magánellátásban nincs egységes szabályozás. Az adott fogorvos dönti el, hogy feltételhez köti-e az ellátást vagy sem.
1. vagyok.
Én 1 hét múlva megyek és tegnap hívtam fel az orvosomat, hogy mizu, mert augusztus 6-án hozták a rendeletet, mi pedig üdülni voltunk és most szembesültem a újabb sunyi húzásukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!