Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mindenhova kell magánba pcr...

Mindenhova kell magánba pcr teszt?

Figyelt kérdés

Számomra nem egyértelmű, hogy magán fogorvoshoz is kötelező a pcr ha nem vagyok oltva, vagy orvosa válogatja kér-e tesztet vagy kártyát?

Ha begyullad a fogam az sürgősségi ellátásnak minősül? Ebben az esetben fogadnak állami rendelésen is kártya nélkül vagy sem?

2021. szept. 16. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Hívd fel a fogorvost és megmondja.

Az enyém csak fogkőleszedéshez és csiszoláshoz kér.

2021. szept. 16. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
oltasd be magad!
2021. szept. 16. 17:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem oltatom. A válaszod nem hasznos.

Tapasztalatokat várok, hogy van e orvos aki nem kéri egyiket se pl egy lyukas fájó fog esetén.

2021. szept. 16. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a magán fogdokim még egyszer sem kérte, pedig a covid alatt jópárszor már voltam nála. Legutóbb két hete.
2021. szept. 16. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A gyulladt fog sürgősségi ellátásnak minősül, így állami rendelésen is kötelesek védettségi igazolvany/negatív PCR teszt nélkül fogadni.

A magánellátásban nincs egységes szabályozás. Az adott fogorvos dönti el, hogy feltételhez köti-e az ellátást vagy sem.

2021. szept. 16. 18:10
 6/9 A kérdező kommentje:
En is így tudom, utolsó. De valaki azt mondta, hogy már magánban is kötelező kérni. Ezért írtam ki a kérdést, hátha van valakinek friss tapasztalta.
2021. szept. 16. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Én 1 hét múlva megyek és tegnap hívtam fel az orvosomat, hogy mizu, mert augusztus 6-án hozták a rendeletet, mi pedig üdülni voltunk és most szembesültem a újabb sunyi húzásukkal.

2021. szept. 16. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
6# Ne higyj el mindent... Továbbra sem tehetik kötelezővé magánellátásban. Mi tapasztalatot írtunk. 3 fogorvos ismerősöm van és egyik sem kéri. (5#)
2021. szept. 16. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Elvileg magánba is kötelező, de valahol nem érdekli őket vagy úgy vannak vele, hogy alapból olyanok emberek mennek.
2021. szept. 17. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!