Magánba mennyi az annyi.. 2021-2022..fogszabályozás?
Figyelt kérdés
Az alsó fogsoromnál dominó szerűen el vannak tolódva elöl a kis metszőfogaim, mennyibe kerülhet körülbelül a fogszabályozásuk?
Írja már le akinek mostanában csináltak fogszabályozást mennyit kóstált. Mit kelett nála szabályozni, mit szabályoznak konkrétabban.
2022. febr. 20. 08:16
1/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy csak az egyik állkapcson szabályoznak. Nekem önligírozó fém van, mindennel együtt (röntgenek, kontrollok, helybentartás, stb.) 6-700 ezer lesz a vége.
2/8 A kérdező kommentje:
#1 Ment a zöld pipa.
Mi volt nálad a 'fő koncepció' amit szabályoztak? (Diagnózis)
2022. febr. 20. 09:14
3/8 anonim válasza:
Mélyharapás és enyhébb torlódás mindkét fogíven (négyszögletesek voltak az “ívek”). Egyébként félév alatt full egyenletes lett mind a két ív, még a mélyharapáson dolgozunk, de meglepően gyors és fájdalommentes a folyamat, nyilván vannak kellemetlen napok, de összességében nagyon megéri.
4/8 A kérdező kommentje:
#3 Forintosítva, hol tartasz vele?
2022. febr. 20. 11:24
5/8 anonim válasza:
190/ív volt a készülék, 6 hetente 12 ezer az ívcsere, előtte volt még panoráma meg teleröntgen, az olyan 10 lehetett összesen + lenyomat és kezelési terv 20 ezer. Jah, meg fogkő leszedés 15. Szóval eddig olyan 490 ezer kb.
Nekem lyukas fogam nem volt, az nyilván még plusz költség.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Annak mi az oka, hogy nincs tömött fogad? (Hány éves vagy?)
2022. febr. 20. 11:39
7/8 anonim válasza:
29, lassan 30. Vigyáztam rájuk + genetika és étkezés (nem vagyok édesszájú, nem dohányzom, napi 1 kávé + vega vagyok).
8/8 A kérdező kommentje:
Genetika biztosan benne van nyakig. Nem lehet nélküle így megóvni csak helyes fogápolással és helyes étkezéssel. Biztos, hogy nagyon szerencsés lapot dobott az élet számodra e-téren biztosan.
2022. febr. 20. 14:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!