Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Vajon miért nem kaptam még...

Vajon miért nem kaptam még harapásemelőt?

Figyelt kérdés

Mélyharapásom van. Klasszul beálltak a fogaim nagyjából, aztán a gumikat használom jelenleg. Beakasztva, hogy húzza előre az állkapcsom.

Nem olyan a fogorvosom, hogy szívesen megkérdezném tőle, mert bunkón válaszol mindenre.

Vajon mikor kapok harapásemelőt? Fogok egyáltalán kapni?

A fogaim a gumik miatt néha összeérintkeznek és az kellemetlen ugyebár.

Az ívem már kétszer is eltört ugyanazon a helyen. Ezért is gondolom én, hogy lehet kellene feltenni, bár közöm nincs a fogorvosi pályához.

19 éves vagyok.

2022. febr. 18. 09:02
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Harapásemelő akkor érdemes, ha a felső fogaid pont úgy esnek rá az alsókra, hogy a bracketeket leüssék.
2022. febr. 18. 09:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy "a gumik miatt összeérintkeznek", miért a gumik miatt? Nekem pl. azért van harapásemelőm, mert különben ráharapnék az alsó brakettekre, ahogy előző válaszoló is írta, de nekem is fokozatosan csiszolnak belőle, az nem fog ott maradni.
2022. febr. 18. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!