Van olyan fogorvos Baján aki azonnali, végleges koronát tud késziteni ott a rendelőben?
A kész koronát technikus csinálja, minimum napokig. Meg a magán orvosnál és hetekre adnak időpontot, annyira leterheltek.
Hacsak nem ül a technikus a fogorvos mellett, egy másik helyiségben és csak a te fogadat várja és azonnal hozzákezd...
Elképzelhetetlen.
Igaz nem Baján van de elérhető közelségbe van hozzád !
Egyébként a mai világban, több magánpraxisu fogorvos mellet ott van közvetlenül a fogtechnikus is!
Szóval bátran kérdezd meg telefonon bármelyik fogorvost felhívva, hogy van e a rendelőjében fogtechnikus is mert te azt szeretnéd, hogy ....
Nem sértésként, de egy 30ezres kisvárosban hogy lenne ilyen rendelő? Budapesten is ez egy-egy rendelőt leszámítva ez inkább a jövő, mintsem a jelen.
De miért ennyire fontos, hogy digitálisan készüljön és el és hogy azonnal kész legyen?
Van olyen technologia hogy egy scannerrel mintat vesznek, lecsiszoljak a fogat, ujbol scannelnek, aztan szamitogep es egy eszkoz segitsegevel kifaragjak a koronat ott helyben.
Szegeden csinalnak ilyet meg Szekszardon is bar a szekszardi doki szerintem eleg draga lehet, a weboldal alapjan ugy nez ki magas szintu szolgaltatasokat nyujt
#5 vagyok. Igen, erre gondoltam, hogy jelenleg nem túl elterjedt és pláne nem Baja méretű városokban. Talán 10-20 év múlva más lesz a helyzet.
De a hagyományos és digitális fogászat kombinálódhat. Például a mi rendelőnkben hagyományos lenyomatot veszünk, a lenyomatot kiönti a technikus, ami ő bescannel be és ő tervezi meg számítógépen a koronát. Pár napot várni kell rá, de addig is ideiglenes koronát szoktunk készíteni, ha van rá igény.
5 # -ös !
Ahogy az írásodból kiolvasom,eléggé tájékozatlannak tűnsz és sajnos ezt még nyilvánosan hirdeted is.
Budapesten nincs olyan modern fogászati klinika mint egy 30 ezres kis városban Szekszárdon ! [link]
Nem , hogy Budapesten nincs ennyire modern klinika hanem megkockáztatom, hogy Európában is ritkán, ha egyáltalán van még egy hasonló klinika mint a : [link]
De sebaj, majd 10 - 20 év múlva talán már Budapesten is lesznek hasonlóan modern klinikák mint amilyen most a [link]
Mellesleg, megjegyzem, hogy nagyon modern magán fogászati klinikák vannak Pécsen is, de mivel Bajához sokkal közelebb van Szekszárd ezért is ajánlottam neki a [link] -t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!