Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kivehető sínes fogszabályzóról...

Kivehető sínes fogszabályzóról valós tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Fontolgatom, hogy ezt a megoldást válasszam, viszont felmerült egy két kérdés a fejemben, a procedúra kivitelezéséről.

Tehát ugye ki kell venni mindig evés, illetve vízen kívüli ivás előtt, fogatmosni utána, majd visszarakni.

Ez oké.

Viszont ez hogy kivitelezhető, ha az ember például olyan munkát végez, ami nem irodai/home office?

Futárok, fizikai munkások, egyéb munkát végzők számára mennyire kivitelezhető, reális megoldás ez?

Ilyen életvitelhez a hagyományos rögzített fogszabályzó a megfelelő választás?

2022. febr. 2. 08:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
én a lehető leggyorsabbat szeretném, ami úgy néz ki, hogy a kivehető sínes, de túl nagy macerának tűnik így belegondolva. Majd meglátjuk, hogy mit javasolnak
2022. febr. 5. 11:49
 12/15 anonim ***** válasza:
A sínes amúgy nem gyorsabb. Max. az Invisalign, de az is csak akkor, ha megveszed hozzá még x százezerért azt a kiegészítő lámpát, úgy meg összesen 2 millára min. számíts. Én Smilezor és társait nem rakatnék, mert sokszor többet árt, mint használ, mivel funkcionálisan nem tudja beállítani a fogsort.
2022. febr. 5. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Ragasztott fogszabályzóval is minden evés után fogat kell mosni. Minden beleragad, a legnagyobb odafigyeléssel is a szuvasodás kb elkerülhetetlen,ha te nem tisztítod a fogaidat evés után.

Én úgy gondolom 5 perc fogmosás bele kell férjen az ebédszünetbe.

Ha neked nem fér bele,ne rakass fogszabályzót egyáltalán,mert csak tönkremennek a fogaid.

2022. aug. 21. 13:38
 14/15 anonim ***** válasza:
A héten veszik le a ragasztottat, úgyhogy már van bőven tapasztalatom… Előfordult, hogy nem mostam fogat minden evés után és semmi baja nem lett a fogaimnak. De Invisalign-nal viszont tényleg muszáj.
2022. aug. 21. 15:34
 15/15 anonim ***** válasza:
A tiednek nem lett,másnak pedig igen. Volt ragasztott és sínes fogszabályzóm is, mindkettővel fogat kell mosni evés után.. ráadásul a ragasztottnál még látszanak is a kajamaradékok, ami undorító is :D
2022. aug. 21. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!