Mi lehet vele? Mi a baja?
Figyelt kérdés
Foghúzás után,most látszanak elől is rendesen a fogaim,mert eddig a 3.eltakarta a másik kettőt.S felfedeztem egy pici lyukat a fogamom,lehetséges,hogy a zomán lekopott?(vagy hogyis mondják...)?
Mit kéne tennem?
2010. szept. 9. 19:16
1/8 anonim 

válasza:

én ezt nem értem, hogy tudta eltakarni 1 fogad a másik kettőt. Fogászatra menj el és a fogorvos betömi a lyukat fehér töméssel.
2/8 A kérdező kommentje:
hát úgy,hogy a 3. fogam gyakorlatilag a 2. sorban volt (a kettő felett).
csak egy icipici lyuk...
2010. szept. 9. 19:29
3/8 anonim 

válasza:

azt hiszem farkasfogra gondolsz. Tehát ami ki lett húzva az felette volt ezeknek a fogaknak? Orvos húzta ki? Mert akkor ő neki is észre kell volna vennie, hogy van lyukas fogad, ami lehet,hogy most pici, de ha nem tömik be, az tovább szuvasodik és egyre nagyobb lesz a lyuk.
4/8 A kérdező kommentje:
igen felette volt
de tényleg nagyon kicsi lyuk..az is számít?
már lassan hülyének néz a fogorvosom :)
2010. szept. 9. 19:37
5/8 anonim 

válasza:

úgy tudom ezt amiről beszélsz farkasfognak hívják, és a kis lyuk is számít, mert mint írtam az tovább lyukad hiába is ápolod a fogaidat. Miért néz hülyének a fogdoki?:) Amúgy biztos, hogy lyuk? MErt az én fogorvosom szerint vannak olyan elszineződések amik lyukra hasonlítanak, pedig nem az. Nézesd meg a dokival, majd ő tudja a tutit:)
6/8 A kérdező kommentje:
igen,lyuk,mert pl.ha végighúzom szemöldökcsipesszel megakad,belemegy a lyukba
hát,mert már olyan sokat kérdezősködökXD
2010. szept. 9. 19:43
7/8 anonim 

válasza:

az nem baj, legalább látja, hogy érdekel a fogad állapota :D
menj vissza és megcsinálja, ha tömni kell, de szerintem be fogja tömni, mivel lyukas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!