Tudok valamit ezzel csinálni? (szájsebészet után vagyok)
Figyelt kérdés
amikor az első bölcsességfogamat kiszedték akkor is volt ilyen, most azt hittem megúszom, de mégsem. tehát ahol a leghátsó fogam van mögötte pedig az íny, meg az a lágy rész, ott van egy icipici lyuk. a számban nem a fogamban. ott lenn már nem tudta összevarrni gondolom.. múltkor is benőtt, gondolom most se lesz vele semmi ilyesmi gáz. Viszont nem tudom rendesen tisztogatni, ilyen kis kefével szoktam belenyúlni, de iszonyatosan büdösödik. blöáff. gondolom belemegy a kaja vagy mittomén. persze egy hét múlva már a helye se lesz meg, de nem normális, hogy addig folyton rágóznom kell. nagyon undi. hiába sikálom fogkefével fogkrémmel, nem használ. különben holnap kellene varratszedésre mennem, múltkor egy hét alatt elmúlt, de most nem. félek kinyitni a számat miatta, szegény doki miket gondolna rólam. elhalasszam és menjek jövő héten? vagy van valami tippetek? nektek volt ilyen gondotok?2010. szept. 9. 16:25
1/4 anonim válasza:
A doki nem gondolna semmit rólad...Egyszerűen elmagyaráznád neki hogy mi van, és kész.Így azt mondom menj el a varratszedésre.
2/4 anonim válasza:
ha kell, kitisztítja. Inkább holnap tegye, mint később. Próbáltál a másik oldalon enni? Nekem 3 bölcsességfogamat műtötték és varrtak, soha nem tapasztaltam ilyet. Én legalább egy hétig csak a másik oldalon ettem, hogy ne menjen bele kajamaradék.
3/4 A kérdező kommentje:
én igyekszem főleg a másik oldalon enni, csak néha megfeledkezem róla:/
2010. szept. 9. 18:09
4/4 anonim válasza:
Nem fog a doki semmit gondolni, fogorvos, tisztában van a dolgokkal, még magyaráznod sem kell. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!