Miben jobb illetve rosszabb egy szkt-s fogászati ellátás egy magántól?
Tegyük félre, hogy egy omladozó váróteremben ülsz kőkemény vasból készült padokon, vagy hogy egy szépen felújított rendelőben bőrkanapén. Ez csak a körítés.
Mik a tényleges különbségek?
Jártam már kókler magándokinál és profi sztk-s fogásznál is. De talán azért elmondható az, hogy a tehetségesebb dokik gyakrabban kezdenek magánpraxisba - és akinek ott jó a hírneve, az valóban megbízható is. Kóklernak ugyanis az ember másodszor már biztosan nem ül önként a kezei közé.
A másik előny számomra, az a várakozási idő. Ha magánban kapok egy időpontot, akkor max. 5 perc késéssel már a kezelőszékben is ülök, nem várakozok akár órákat...
A harmadik fontos különbség, hogy a korszerűbb berendezések, anyagok, eljárások általában előbb érhetők el magánban. Persze drágább, de ha mondjuk egy foghoz 2-3 kezelés helyett elég 1 alkalommal hozzányúlnia a dokinak, és még jobb, tartósabb megoldást is kapok a pénzemért, akkor az nekem megéri.
én sokáig sztkshoz jártam, majd elmentem egyszer magánba, ahol kapásból mondták, hogy amit az sztks csinált tömések nem valami jók, arról nem beszélve, hogy rondán lettek kivitelezve.
Pedig nem a hentes fajta sztk-s volt.. tök kedves doktornó, csak ugye 500an mentek hozzá egy nap, kapkodott, semmire nem volt idő, " még nem olyan nagy az a lyuk" és társai.
Ha rendbeakarja szedetni az ember a fogait, sajnos magánba kell menni :/
Érzéstelenítő bead, 4 tömés letudva, következő héten megint 4 és kész, rendberakott mindent.
Sztk-ban ez, azzal h 1 időpont 2 hónap és csak 1 tömést csinál meg úgy ahogy, lett volna 1.5 év..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!