Ha a foghúzástól nem félek,Akkor a szájsebészeti műtéttől sem kell félnem?Vagy az rosszabb lesz?
Egyebkent erzesre semmiben nem kulonbozik a sima foghuzastol. Maga a szo, hogy mutet, meg szajsebesz az ijeszto. De eskuszom, inkabb meg egy szajsebeszes bolcsessegfogmutet, mint egy sima foghuzas. A szajsebesz sokkal precizebb, nyilvan a munkakorebol adodoan. Ha kilog az inyedbol, akkor egy pici metszest fog csinalni, es alulrol kifesziti a foggyokeret, ha megfogni nem birja. Ha melyebben van, akkor meg nem feszigeti, csak siman a metszesnel kihuzza.
Nekem olyan szuperul lezsibbasztotta a fogam korul, hogy eppen csak ott zsibbadt, pont annyira amennyire kellett, nem volt male szam, nem zsibbadt a nyelvem, tok jo volt. :) 3 fogamat is huzta szajsebesz igy, es semmi panaszom.
Nekem pont a szajsebesz husz perc alatt ugy mutott ki egy fekvo, es masik fogba ekelodo bolcsessegfogat, hogy nem is vereztem utana. Igen, egy hetig szajzaram volt, de arrol elore tudtam, es nehezen pepeset elnyammogtam.
De semmi ertelme felni a szajsebesztol jobban, mint a fogorvostol. Plane ha az inyedhez nyul. Van, akinek szajpadlasbol kell fogat kihuzni.
Gyorsan, precizen, nagy verzes nelkul dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!