Lyukas fog? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Ha egy fog már feketedik, de tömve van, akkor átmehet a mellette lévő fogra a szuvasság? Ott ahol érintkezik a lyukas, de tömött fog az egészségessel. Lehet hülyeséget kérdezek, de érdekel.2010. szept. 9. 13:21
1/11 anonim 

válasza:

Mivel a szuvasodást baktérium okozza, tovább fertőzhet, ha a másik fog sincs jó állapotban.
2/11 A kérdező kommentje:
A mellette lévő fogam egészséges. Tehát akkor számíthatok rá, hogy attól függetlenül, hogy be van tömve, szépen át terjed a másik fogra?
2010. szept. 9. 14:27
3/11 anonim 

válasza:

Nem, nem terjed át. De gondolom ha tömött és fekete akkor alászuvasodott.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy értve fekete, hogy az egész fog, hanem pont ott a széleknél, ahol találkozik az egészséges foggal.
Köszi a válaszokat.
2010. szept. 9. 15:54
6/11 A kérdező kommentje:
felpontoztam mindenkit, de így nem lettem okosabb, mert nem egyeznek a vélemények. Megkérdezek egy fogorvost, de köszi mindenkinek aki írt.
2010. szept. 10. 14:08
7/11 anonim válasza:
Ha megtudtad a valaszt. irj ide . Engem is erdekelne.
8/11 A kérdező kommentje:
okés :)
2010. szept. 10. 19:34
9/11 A kérdező kommentje:
egy web fogdoki ezt írta:
Sajnos átterjedhet. Ha elszineződött a fogzománc, ill. alatta a foganyag, a dentin, be kell tömetni, hogy ne romoljon tovább a fog.
Ez elég rosszul hangzik, mert akkor mit ér hogy tömve van a fogam? Semmit mivel találkozik az egészségessel :(
2010. szept. 10. 19:38
10/11 A kérdező kommentje:
és ezt a linket ajánlotta, van benne öndiagnózis képekkel.
2010. szept. 10. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!