Ha kihúzzák a bölcsességfogamat, tehát a BÖLCSesség fogamat, akkor veszitek valamit a bölcsességemből nem?
Jaj... Nem azért az a neve, mert ha kinő bölcsebb leszel vagy ha kihúzatod akkor kevésbé. Azért hívják annak, mert általában 18-24 éves kor körül bújik elő, amikor az emberek többsége már elég bölcs ahhoz, hogy ilyen kérdéseket ne tegyen fel.
Remélem kamuzol és nem gondoltad komolyan...
Ez a kérdés a humor rovatban jobban mutatna :))
Amúgy azért hívják bölcsességfognak, mert jóval később nő ki, mint a többi, tehát amikor már bölcsebb (korosabb) az ember. Tehát kb annyira lenne logikus a bölcsességből veszíteni a kihúzás által, mintha mondjuk "öregedésfognak" hívnák és fiatalodnál, ha kihúzzák. :))
Előttem már mindent elmondtak.:) Nem leszel bölcsebb,semmi köze a fogadnak ahhoz hogy bölcs leszel vagy se.
Én 15 éves vagyok és már 2 bölcsesség fogamat kihúzták.Szerintem ne félj tőle :) Az elsőnél én is meg voltam ijedve hogy fájni fog.De a másodiknál már nevettem és észre se vettem hogy kihúzták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!