Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha kihúzzák a bölcsességfogama...

Ha kihúzzák a bölcsességfogamat, tehát a BÖLCSesség fogamat, akkor veszitek valamit a bölcsességemből nem?

Figyelt kérdés
Mert ugye attól bölcsesség, hogy bölcs vagyok tőle. Már nagyon fáj, de nem merem kihuzatni!!!!
2010. szept. 8. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
5 evesen az oviban en is igy gondoltam.
2010. szept. 8. 00:20
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
így van, ha kihúzatod, 1/4 buta leszel. Ha mind kihúzatod, I.Q. nuku. Nem is értem neked hogy nőhetett
2010. szept. 8. 00:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Jaj... Nem azért az a neve, mert ha kinő bölcsebb leszel vagy ha kihúzatod akkor kevésbé. Azért hívják annak, mert általában 18-24 éves kor körül bújik elő, amikor az emberek többsége már elég bölcs ahhoz, hogy ilyen kérdéseket ne tegyen fel.

Remélem kamuzol és nem gondoltad komolyan...

2010. szept. 8. 00:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés a humor rovatban jobban mutatna :))

Amúgy azért hívják bölcsességfognak, mert jóval később nő ki, mint a többi, tehát amikor már bölcsebb (korosabb) az ember. Tehát kb annyira lenne logikus a bölcsességből veszíteni a kihúzás által, mintha mondjuk "öregedésfognak" hívnák és fiatalodnál, ha kihúzzák. :))

2010. szept. 8. 06:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Előttem már mindent elmondtak.:) Nem leszel bölcsebb,semmi köze a fogadnak ahhoz hogy bölcs leszel vagy se.

Én 15 éves vagyok és már 2 bölcsesség fogamat kihúzták.Szerintem ne félj tőle :) Az elsőnél én is meg voltam ijedve hogy fájni fog.De a másodiknál már nevettem és észre se vettem hogy kihúzták.

2010. szept. 8. 07:17
 6/10 A kérdező kommentje:
ddmd eee maaa kikhhiihuzatTTAMM éés hülyjébbnbnek érzeeeeeem magAHGam
2010. szept. 8. 10:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Ami nincs, abból semmit nem lehet veszíteni.
2010. szept. 8. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Így van, Te semmit sem veszíthetsz a bölcsességedből.
2010. szept. 10. 00:58
 9/10 anonim ***** válasza:
:D
2010. szept. 10. 20:31
 10/10 A kérdező kommentje:
ok. Persze hogy nem gondoltam komolyan, ez csak olyan poén kérdés volt. Nem kell megijedni, gondoltam aki megnézi az virul egy jót rajta :D moderátorok akár át is tehetik "humor" kategóriába
2010. szept. 11. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!