Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ma volt gyökér kezelésem és...

Ma volt gyökér kezelésem és iszonyúan fájt! Jövő héten visszakel mennem. Az is nagyon fájni fog? és fognak fúrni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem kaptál lidokain injekciót?Nálunk úgy szokták és nem fáj a furás.
2010. szept. 7. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
SZTK-ba voltál mi? Na én ezért járok fizetős fogorvoshoz, mer ott érdekes módon nem fáj semmi.
2010. szept. 7. 22:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy nekem nem fájt.
2010. szept. 7. 22:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Maga a gyökérkezelés eddig nekem sem fájt soha. Az szokott fájni valamelyest, mikor a gyökértömést benyomkodják a helyére.
2010. szept. 7. 22:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy be volt gyúlladva egy kicsit a fogad és azért fájt.
2010. szept. 7. 22:34
 6/12 A kérdező kommentje:

SZTK-ba voltam.maga a doki nagyon ügyes.

kaptam injekciót.lidokaint.és folyamatosan ment fájdalom csillapító de akkor is nagyon fájt :S

elégé be volt gyulladva..

2010. szept. 7. 23:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Utána egy napig nekem is iszonyúan fájt, de aztán rendbe jött.
2010. szept. 8. 22:38
 8/12 anonim válasza:

Most mondok olyat hogy padlót fogtok. Én régen jártam egy fogorvoshoz, nevet nem említek. Már a tömés is iszonyúan fájt, ráadásul nem is várta meg, hogy hasson az injekció. Nem vagyok az a félős fajta de rendszeresen remegve jöttem ki a rendelőből.

Egészen egy szombati napig, amikor már annyira fájt, hogy be kellett mennem a szekszárdi ügyeletre. Egy Dr. Pálffi István nevű doktorhoz kerültem, és elkezdte a gyökérkezelésemet.

Most kapaszkodj!

Úgy csinálta végig 2 fogamon (kb. 7-8 alkalom) hogy semmit nem éreztem! Ráadásul meg is nyugtatott.

AZ egésznek az a lényege, hogy megvárják amíg hat az injekció, ha pedig nem hat az első, kell kérni másodikat. Meg persze jó szakértelem kell. Amúgy mindenkinek ajánlom, mert két gyökérkezelést teljes felépítéssel együtt 16.000 forintért végzett el!

2010. szept. 14. 18:53
 9/12 anonim válasza:
És amúgy igen, a gy.kezelést fúrással csinálják. Tulajdonképpen a fogad közepét kiszedik, kiölik az idegeket, lefertőtlenítik és porcelánnal betömik.
2010. szept. 14. 18:54
 10/12 A kérdező kommentje:

tudom hogy fúrják.csak azt nem tudtam hogy másodjára is furjál-e:D

De szerencsére nem.Ma voltam és még mosolyogtam is mert egyáltalán nem fájt :D

2010. szept. 14. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!