Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » M? Ilyen fogselyem ez?

M? Ilyen fogselyem ez?

Figyelt kérdés
Vettem a rossmannba olyan fogselymet, ami egy pálcikán van rajta és nekem nem kell az ujjamra csavarni semmit, mert ugye ez pálcikán van. De nem megy be a fogaim közé sehogy. Létezik , hogy ilyen szar vagy én vagyok béna? Az a selyem amit vágni kell és újra tekerni, az simán bemegy a fogak közé?
2010. szept. 7. 20:36
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell simán csúsznia, hiszen nekünk se megy be minden fogunk közé:) de oda étel se megy, szóval felesleges lenne ott használni:D próbálkozz, aztán majd megtalálod a neked megfelelőt:) de mondom, a márkássabb is ugyanilyen vastagságra, legalábbis az oral-b:) sok sikert! :)
2010. szept. 8. 16:32
 12/15 anonim válasza:
bocsi, márkásabb:)
2010. szept. 8. 16:34
 13/15 A kérdező kommentje:

oké köszi.

nekem viszont egyik fogam közé se megy be ez a rossmannos.

2010. szept. 8. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:

A fogselymek nem egyformák, a DM-es Dontodent nekem nagyon vastag, csak akkor megy a fogaim közé, ha erőltetem, nem kellemes érzés, de használható, ha más nincs. Ráadásul szálasodik, szakadozik.

Fogselyemből pálcikást nem vennék, mert már próbáltam és nekem kényelmetlen és drága.

Az adagolható 50 méteres sokkal jobb nekem. Oral-B vagy Reach, szóval vékonyabb, jobb márka, ami nem szakad és nem bomlanak ki a szálai. 800 forint körül kapok jó minőségűt, nem használok belőle csak 20-22 centit egy nap (minden este), így nagyon sokáig elég.

2010. dec. 26. 01:09
 15/15 A kérdező kommentje:
értem, köszi a választ.
2010. dec. 26. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!