Van egyáltalán értelme a korai fogszabályzásnak?
Figyelt kérdés
Nekem 14 évesen volt, aztán tessék most mehetek megint, 22 vagyok. Kinőttek a bölcsesség fogaim és összetolták az egészet. Más is járt így?2010. szept. 7. 20:10
1/3 anonim válasza:
hát én kábé negyedikes korom óta járok fogszabályzóra. de elég lett volna 8adik után is menni,ugyanis addig nem nőttek ki a csontfogaim. (persze már mindegyik kiesett, csak hátul valami fogra kellett várni). szóval teljesen feleslegesen szenvedtem 4 évig. namindegy. és amúgy monstanság úgy van (fogszabályzós ismerőseim is mesélték, úgyhogy nem vagyok kivétel)hogy leveszik az emberke fogszabályzóját. és egyből csinálnak röntgent. így vették észre nekem is, hogy ferdén nőnek a bölcsességfogaim, és idővel összetolnák a szép egyenes fogsoromat. szóval kiszedettük őket, úgyhogy már nem kell ilyenektől félnem.
2/3 anonim válasza:
Legjobb kivetetni a bölcsességfogakat
3/3 anonim válasza:
Van értelme persze a korai szabályozásnak
Nincs hozzá köze a bölcsességfognak, azt ki kell
vetetni és kész -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!