Bölcsességfogat gyökérkezelni,koronát rakni rá-kezeltek már így fogadat?
Ki akartam huzatni,de azt mondták jó állapotú,inkább gyökrékezelés+cirkon korona.
Valakinek csináltak már így?
Inkább ki szokták húzni, mert később csak a baj lesz vele.
Én nem festenék ki olyan házat, amit aztán lebontanak.
Nekem nagyon korán, még gyerekként kivették a 6os fogam,így előrébb van minden csúszva,a bölcsességfog lényegében a 7es helyén,rágok is rajta
Viszont kb 120 e Ft megcsináltatni és nem tudom megéri ez időt energiát,pénzt..
Én még nem hallottam olyanról,hogy ilyen fogra koronát stb rakjanak ,ezért is érdeklődök itt
4es neked érdekes hogy egy qvadránsban 9 fogad van?! :)
Ne írjatok butaságokat.
Nyugodtan hallagas a fogorvosodra. Én higiénikus vagyok tehát szakmabeli. Mi sokszor mentettünk meg bölcsesség fogat mert nagy fog és később jól jöhet.A későbbiekben ha elveszítenéd az előtte lévő 7es fogad valami oknál fogva, a 8 as fogad lesz a híd pillére. Minden fog amit lehet menteni kell. Hidd el, ha úgy gondolja az orvos szerintem nyugodtan tedd azt amit javasolt, de természetesen ez a te döntésed. :)
Köszönöm kedves Utolsó!
Csak azért visszavett,hogy bőven hallottam olyat,hogy gyökérkezelték,rátették a koronát,aztán pár hónap múlva húzni kellett.Ez sok ,,szenvedés,,,pénz,lehet sok hűhő semmiért..
Kikérek még másik véleményt is
Ha valakinek van konkrét tapasztalata,hogy neki csináltak ilyet,annak nagyon örülnék
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!