Normális az,hogy fogkőleszedés után nem tudok rendesen enni?
Figyelt kérdés
Ma voltam leszedetni a fogkövet.Már nagyon éhes voltam mire hazaértem,csak egy banánt akartam enni,azt is csak nehezen sikerült.Nem tudok rágni az alsó fogaimmal,fáj az ínyem ha hozzáér a foghoz az étel.Sajnos elég vastagon volt a fogkő az alsó fogaimon,az ínyemre is ráhúzódott már.Ezért nem tudok rágni az alsó fogaimmal?Ezért tudok csak nehezen megenni még egy banánt is?2021. dec. 13. 21:12
11/11 Ypszilon1980 válasza:
Nekem extra puha sörtéjű fogkefém van, 400Ft-ért vettem, nem hiszem, hogy ennyit nem lehet rá költeni. Nekem minden egyes fogkőleszedésnél akár a hideg levegőre is érzékeny pár napig, bár evésre még annyira nem volt ilyen, hogy enni ne tudtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!