Normális az,hogy fogkőleszedés után nem tudok rendesen enni?
Figyelt kérdés
Ma voltam leszedetni a fogkövet.Már nagyon éhes voltam mire hazaértem,csak egy banánt akartam enni,azt is csak nehezen sikerült.Nem tudok rágni az alsó fogaimmal,fáj az ínyem ha hozzáér a foghoz az étel.Sajnos elég vastagon volt a fogkő az alsó fogaimon,az ínyemre is ráhúzódott már.Ezért nem tudok rágni az alsó fogaimmal?Ezért tudok csak nehezen megenni még egy banánt is?2021. dec. 13. 21:12
2/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta a fogorvos ehetek.De 4 órát így is vártam azért.Addig nem ettem,nem ittam semmit.Most viszont elég rossz volt még egy banánt is megenni:(
2021. dec. 13. 21:15
3/11 anonim válasza:
Fél évente érdemes elmenni, akkor gyorsan végzel és utána nem lesz ilyen problémád. Nem utolsó sorban nehezebben alakul ki szuvasodás és fogínysorvadás.
4/11 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna hogy teljesen fájdalommentes,már rég elmentem volna.Féltem,közben meg nem is fájt egyáltalán,csak néha kellemetlen volt.Ha hamarabb mentem volna,most tudnék rendesen enni:(
2021. dec. 13. 21:27
5/11 anonim válasza:
Este mosd meg a fogadat és nagyon alaposan öblögessél valami normális szájöblítővel. Lehetőleg alkoholmentessel, akkor nem fog csípni (tehát nem Listerin), a Lacalut nagyon jó például. A szájöblítő szépen összehúzza a pici sérüléseket és fertőtlenít, reggelre várhatóan jól leszel. Ha egyáltalán semmilyen szájöblítő nincs otthon, de van whisky, pálinka vagy vodka, akkor ezek is jó fertőtlenítők, de csípni fog.
6/11 A kérdező kommentje:
#5 Corsodyl szájöblítő van itthon,az is jó?Alkoholmentes,menta ízű.Azzal is öblögethetek?
2021. dec. 13. 21:36
7/11 anonim válasza:
A Corsodyl maga a tökély, nem is mertem írni, biztos voltam benne, hogy nem lesz. :)
8/11 A kérdező kommentje:
Az is a baj,hogy csak kemény sörtéjű fogkefém van itthon.Mindig azt nézem hogy olcsó legyen a fogkefe,így mindig kemény sörtéjűt választok:(
2021. dec. 13. 21:59
9/11 anonim válasza:
Nem érdemes ezeken spórolni. Fogkrémen sem, nagyon nagy a különbség közöttük sajnos. Curaprox fogkefét érdemes kipróbálni, arany áron mérik (1300-1400 egy darab), de nagyon puha, rendkívül sűrű sörtéjű, így normálisan fogat lehet vele mosni. Mióta ilyet használok alig van fogkövem.
10/11 anonim válasza:
Még normális, reggelre jobb lesz. Egyébként a kemény sörtét is tudod puhítani, vegyél műfogsor tisztító pezsgőtablettát, és áztasd be ilyen vízbe a fogkefét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!