Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Még van itt olyan aki nem kér...

Még van itt olyan aki nem kér érzéstelenítő fogorvosnál?

Figyelt kérdés

Eddig nem kértem és így borzalmasan fájnak a kezelések.

Valamit muszáj csinálnom hogy ne fájjon mert félek a tűtöl és nem akarom hogy szurkaljanak.

Érdekelne hogy van e még olyan aki nem kér, és mit csinál hogy anélkül ne fájjon a kezelés.

2021. dec. 13. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem tudom! Nekem még egyszer sem kellett érzéstelenítő a fogtöméshez. Természetesen nem gyökérkezelésről beszélek, csak sima koronatömésről. Persze lehet, hogy csak én vagyok szerencsés, hogy ennyire érzéketlenek a fogaim.
2021. dec. 14. 22:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Fogtömésnél nem szoktam kérni, mert nem fáj de ha mégis fájna csak jelezni kell és ad, ilyen még nem volt. Persze gondolom függ attól milyen tömés meg egyáltalán milyen kezelés, ha fájdalmas nincs rá más mód csak az érzéstelenítő. Erre nem lehet tippet adni, jobban jársz ha mégis megpróbálod az érzéstelenítőt. Úgy írtad rettegsz a tűktől, szóval azt hiába írom, hogy az nem fáj.

Valahogy le kéne győznöd a félelmed, rettegést.

2021. dec. 21. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!