Panoráma röntgen,ért hozzá valaki?Bölcsességfog probléma?
"Egyébként sem tartozok semmi magyarázzattal,hogy jössz Te ahhoz,hogy a mosatni járványos időszakban bárki kérdőre vonj,hogy nem tud 3 nap alatt hiányszakmás szakorvoshoz bejutni"
DE egyébként agyilag beteg vagy? Az ember segíteni akar, erre mocskolsz. Te tettél fel kérdést, hogy értelmezzük a rohadt röntgenedet, ingyen, szabadidőnkben, erre ez a válasz. Amúgy, de lyukasak azok a fogak... Látszik, hogy nincs betömve, AZÉRT ÍROK ILYET, MERT A RÖNTGENEN LÁTSZIK! Egyébként mit is akarsz megtudni? Igen, azon is van pici lyuk, amit írtál...
Amúgy meg mi vagy? Engem mocskolsz, mert felraktad a röntgened és értelmeztem, hogy lyukasak? Szapulsz mert leírtam a röntgened alapján, hogy lyukasak a fogaid és én vagyok a szar, mert azt mertem írni, hogy azt a nyamvadt fogadat szedesd ki, mert rosszul nő... Akkor én vagyok a szar. Tudod, mit? Mit érdekel engem, hogy mi vannak a puszta fogaiddal, nem fogorvos vagyok...
Egyébként pedig a fogorvos NEM HIÁNYSZAKMA, simán kapsz 2 hétre időpontot, erre 1,5 hónap alatt nem mentél el, hanem felrakod gyakorira, hogy értelmezze valaki, erre nekiállsz mocskolni, azt aki a röntgened alapján leírta, mi van.... Gratula...
Sajnos,nem tudod értelmezni,amit írtam.Leírtam,hogy 1,5 hónap alatt már számos fogamat betömték,votlam fogorvosnál,de a fogorvos nem szájsebész!!!
Senki,nem kért,hogy segíts.Sőt,ha nem értesz hozzá meg is köszönöm,hogy nem írsz.
Nem a röntgen elemzést kértem,hanem a 48-as foggal kapcsolatos segítséget.
A 8-as fogat szájsebész húzza,de hiányszakma,mert a területileg két szájsebészből egy 3 hónapja covid miatt nem tud dolgozni.Nagy szerencsével kaptam január előtt helyet.
Hagyjuk is,minden további más segítőnek nagyon köszönöm
Mit akarsz a negyvennyolcasoddal? Meg mit akarsz tőlünk?
Milyen további segítődnek? Csak ÉN EGYMAGAM elemeztem a rohadt röntgenedet... Senki más nem válaszolt, de ilyennek kár is volt...
Kérlek ne trollkod tovább a kérdésem.
Nem értesz hozzá,jobb is lett volna ha nem válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!