Azt akarom kérdezni hogy afta jött ki a ínyemen és ezzel biztonságosan lehet-e szeretkezni? Azaz nem fertőzöm meg sehol?
"A betegek megfelelő tájékoztatása segít a RAS kezelésében (kiváltó ok azonosításában), és tudatosítani kell bennük, hogy nem fertőző betegségről van szó."
A "sehollal" van gondom!
Nem gondolod, hogy az e-fajta szeretkezéstől van az az "afta"?
Nem is értem!
Miért van ez a gusztustalan szeretkezési szokás manapság?
Régen a kuplerájba kellett sok pénzt fizetni e-fajta szeretkezésért, ma pedig a babádat, gyerekedet, szüleidet azzal a száddal puszilod meg amellyikkel ezeket a szeretkezési formátumokat végzed.
Helyén van ez?
Úgy le van értékelve a női nem, hogy elvagyok borzadva.
Az előttem szólóhoz.
Én értem, hogy problémád van ezekkel a dolgokkal, és teljesen jogos, hogy megosztod a véleményed. Mivel Te így tettél én is szeretnék így tenni, azonban más aspektusból.
Az orális szex nem mindenkinek arra szolgál, hogy minél furcsább, perverzebb dolgokat műveljen a másikkal. Továbbá az emberek nagy részénél nem lealacsonyító célt szolgál. Amennyire én látom, nagyon sok pár azért választja ezt a pluszt, mert örömet szeretne szerezni annak, akit a világon a legjobban szeret, ez pedig semmiféleképpen nem elvetendő. Én úgy gondolom, hogyha mindez kulturált keretek között
történik, nem bűn.
Ha téged az a tény zavarna, hogy utána családtagjaidat, szeretteidet puszilod ugyanazon testrészeddel, arra pedig csak annyit tudok mondani, hogy a mai világban már elég jó a higiénia. Egy fogmosás, ha nagyon zavar egy arc, szájmosás semlegesíti a visszamaradt szövetdarabokat, baktériumokat. Ha téged csak a tudat zavar, akkor az nehezebb ügy.
Lealacsonyító mivoltáról csak annyit mondanék, hogy ha valakiben maximálisan megbízol és teljes szívedből szereted, nem tűnik degradálónak, épp ellenkezőleg.
Mindazonáltal megértem az érvedet. :) Sok barátom van aki ugyanígy gondolkozik, mint Te, és ezen nem veszünk össze.
Ezzel az üzenettel csak az volt a célom, hogy egy kicsit jobban megértsd Te is ezt az oldalt, ahogyan én is elfogadom a Te választásod.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!