Ugye nem csak injekciós érzéstelenítés van a fogászatokon?
Figyelt kérdés
Holnap megyek a fogdokihoz és nem csak fogkő levétel, hanem fogtömés is lesz. Nehezen tűröm a fájdalmat, ráadásul a fogászaton még öklendezek is kezelés közben.2021. nov. 24. 19:49
1/3 anonim válasza:
Töméshez minek érzéstelenítés?
Fogkőlevétel az passz, nincs fogkövem. Ahhoz lehet, hogy kell.
2/3 anonim válasza:
Kérd meg, hogy a szuri helyét fújja be lidocain sprayvel, és, hogy óvatosan adja be. Én remegek a székbe annyira félek, cserébe nagyon bátor vagyok és tűrök bármit. Van egy tündéri fogorvosom akit nem adnék semmi pénzért, ő már ismer 10+ éve és nagyon-nagyon óvatosan adja a szurit. Csukva van végig a szemem az a legfontosabb!
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor majd a kezelés alatt én is végig csukott szemmel fogok feküdni. Olvastam, hogy vki elaludt a kezelés közben, és nem érzett semmit. Hátha nálam is beválik.
2021. nov. 24. 20:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!