Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ezt nem birom tovább. Valami...

Ezt nem birom tovább. Valami gyógymód rá?

Figyelt kérdés

Szóval van egy nagy problémám. A nyelvem alján ott a hegye végén van egy ilyen kis fehér "seb". Pontosan nem tudom hogy mi az de nagyon fáj. Nem tudok beszélni, enni, inni, nyelni és ráadásul egyfolytában nyáladzom. Néha már sirni tudnék a fájdalomtól!! :S Pár napja jött ki, de mostanában elég sürűn kijön. Pár hete volt ugyanez, csak akkor nem fájt ennyire mint most. Most találtam otthon ilyen Glycosept szájecsetelőt, most ezzel kenegetem de semmi változás. Valakinek volt már esetleg ilyen? Tudtok valami gyógymódot? Ha nem múlik el pár napon belül akkor arra gondoltam hogy el megyek orvoshoz. Ezzel mehetek fogorvoshoz? Vagy az nem tud semmit adni rá?

Bocsi a hibákért csak ideges vagyok.

Előre is köszi.

17/L.

2010. szept. 4. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
El kéne menni orvoshoz...
2010. szept. 4. 13:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez biztos afta, nekem is állandóan kijön, nem tudok mit csinálni vele, se ellene:S hajlamosak vagyunk rá sajna. pár nap alatt elmúlik, max egy hét.
2010. szept. 4. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nyálkő lehet, vagy afta, de annak az ecsetelő használna... Nem nagy ügy, menj vele orvoshoz, szerintem inkább szájsebészet, de úgyis elküldenek megfelelő helyre. Ne halogasd, mert lehet tényleg semmi komoly, de ne szenvedj. :D
2010. szept. 4. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is azt az ecsetelőt használtam aftára amit a kérdező de nem használt semmit...kérj másikat.
2010. szept. 4. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Nyálkő nem lehet a nyelv végén.

Biztos, hogy afta, nem sok mindent tudsz vele csinálni. Nekem is volt most egy nagy a számban, hiába ecseteltem, 2 hét volt, mire elmúlt. Elmehetsz vele orvoshoz, de túl sok mindent az sem fog tudni vele csinálni, max. ajánl valami másfajta ecsetelőt.

2010. szept. 4. 19:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja igaz, fáradt voltam és félreértelmeztem, bocsi. :D Akkor tényleg afta. xD
2010. szept. 4. 22:47
 7/9 Dr. Dav ***** válasza:

Szerintem stomatitis aphtosa. Ecsetelő tud használni, illetve kérhetsz az orvosodtól receptet érzéstelenítőre is. (én érzéstelenítőként a gyógyszertárban kevert suspensio anesthetica-t javaslom)

Jubbulást!

2010. szept. 7. 18:26
 8/9 Dr. Dav ***** válasza:
*Jobbulást
2010. szept. 7. 18:26
 9/9 anonim válasza:
Egy fogorvos a te embered, lehetőleg maszek.
2010. szept. 8. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!