Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez azt jelenti, hogy ki fog...

Ez azt jelenti, hogy ki fog esni a tömés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Pár hete tömték be az egyik rágófogamat. Nem volt nagy lyuk, de éreztem, hogy már nem jó ráharapni.

Eddig nem volt semmi baj, de két napja, ha ráharapok, hirtelen éleset nyilal bele mélyen.

Természetesen visszamegyek fogorvoshoz, de jó lenne tudni, miért van ez.

2021. nov. 2. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet gyökérkezelni kell majd.
2021. nov. 2. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem is gyökérkezelés, vagy lehet nem tisztították ki rendesen és rátették a tömést.

majd légyszi írd meg mi volt, mert ilyen volt nekem is hogy egy szőlőszemet nem bírtam szétrágni vele. és csodás módon egyik napról másikra elmúlt... aznap kiesett a tömés belőle, és ki is kellett húzni

2021. nov. 3. 13:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Leecsetelték, és kiszedték mellőle a fogkövet hogy ne nyomja. Ennyi... azt mondta a doki, normális tömés után jódarabig lehetnek ilyen beszúrások. Ha begyullad akkor megnyitják.
2021. nov. 3. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!