Akinek volt góc a fogában és volt emiatt valami mellékhatása? Hajhullást olvastam leggyakoribbnak. És az eltávolítás után javult?
Pajzsmirigy gyulladás, hajhullas.
Utána elmúlt.
volt egy ami elterjedt, az már ki lett szedve
egy kicsi még van, amit két hét múlva megyek és kiszednek
a hajam nem hullik, mondjuk pajzsmirigy alul működésem van.
eléggé sovány vagyok és nehezen hízok, nem tudom esetleg ezt befolyásolja-e, várható-e e téren változás.
Nekem indokolatlan fàradtsàg, hajhullás, bőrkiütést , ami semmire se reagàl, okoz valszeg a gôcos fogam.
Bőrgyógyász küldött el góc kutatásra.
Röntgen mutatta egybol, 3 hónapig havi egyszer kell mennem kezelésre, és ha utána jó akkor is hónapok mire kiürül a szervezetből.
Utána majd kiderül mit is okozott.
kicsit reménykedem hogy normalizálódna a testsúlyom, fáradékonyabb is vagyok, korpás hajam akármivel mosom nem múlik. hátha eztán elmúlna :D
köszönöm a válaszokat!
Egyébként nem muszáj eltávolítani a gôcos fogat. Költséges de menthető.
Nàlad mit csinàlnak vele?
hát a fog menthető szokott lenni, gondolom arra gondolsz hogy a fogat nem muszáj eltávolítani és nem a gócra gondolsz
foggyökérkezelte, majd az ínyt felvágta kipucolta a gyulladást, rezekció, varrás.
a foggyökkezelés után "szerintem" ez történt, le voltam takarva, és egy lyuk volt a vászonon, nem láttam mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!