A Lidocain kenőcs jó fogínygyulladásra?
Figyelt kérdés
tudom hogy ezt ki lehet váltani vény nélkül, és már nem tudom mit vegyek be, annyira fáj a fogínyem, fogorvos meg csak azt mondja ecsetelővel kenegessem, ami persze semmit nem használ...:( ugynugy fáj, már 3 napja be van gyulladva, alul is és felül is..tudtok erre valami jó gyógyszert?
vagy váltsam ki a kenőcsöt? az használ? azt nem irjátok, hogy nem lehet fogínyre kenni, mert a betegtájékoztatón rajta van,hogy lehet...
légyszi segitsetek, mert nem birom ki annyira fáj:S
Fájdallomcsillapito meg nem ér semmit ugyhogy már nem is veszek be
köszi a válaszokat!
2010. szept. 3. 10:56
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) kipróbálom,amugy vettem lidocain kenőcsöt, kb.fél orára elzsibbasztja, de utána ugyanugy fáj...meg elég rossz az íze..
2010. szept. 3. 19:45
12/12 anonim válasza:
Nincsen lyukas fogad, vagy fogköved az ínyed alatt? Mit mondd a fogorvos? Ha csak simán ínygyulladásod van, öblögess jó erősre főzött kamillateával, vagy kovászos uborka levével. Persze mindezt fogmosás után. Nem baj, ha vérzik az ínyed! Annál jobban mossad a fogaidat, és az ínyedet. Használj gyógynövénytartalmú fogkrémet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!