Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A Lidocain kenőcs jó fogínygyu...

A Lidocain kenőcs jó fogínygyulladásra?

Figyelt kérdés

tudom hogy ezt ki lehet váltani vény nélkül, és már nem tudom mit vegyek be, annyira fáj a fogínyem, fogorvos meg csak azt mondja ecsetelővel kenegessem, ami persze semmit nem használ...:( ugynugy fáj, már 3 napja be van gyulladva, alul is és felül is..tudtok erre valami jó gyógyszert?

vagy váltsam ki a kenőcsöt? az használ? azt nem irjátok, hogy nem lehet fogínyre kenni, mert a betegtájékoztatón rajta van,hogy lehet...

légyszi segitsetek, mert nem birom ki annyira fáj:S

Fájdallomcsillapito meg nem ér semmit ugyhogy már nem is veszek be

köszi a válaszokat!

2010. szept. 3. 10:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én inkább azt javaslom öblögess hígított svédcseppel,vagy langyos kamillateával!Azok még a gyulladást is csökkentik,de az is jót tesz,ha szegfűszeget rágcsálsz.A Lidocain csak érzéstelenít,ha sokat használsz véletlenül,mellékhatása lehet és irritálhatja az ínyt.
2010. szept. 3. 11:06
 2/12 A kérdező kommentje:
nem akarok sokat rákenni, csak hogy nem fájjon annyira.
2010. szept. 3. 11:09
 3/12 A kérdező kommentje:
ne fájjon, :)
2010. szept. 3. 11:09
 4/12 anonim ***** válasza:
El kell menned másik dokihoz, aki megnyitná, és kitisztítaná. Ez egy rossz fogdoki volt. Ha van nálatok parodontologia, akkor az lenne a legjobb, mert ők értenek az ínybetegségekhez, a fogdoki nem szeret a gyulladt ínnyel foglalkozni. Amúgy öblögess corsodyllal és ha mebucaint szopogatsz ott, ahol fáj, az is jó, mert abban is van lidocain.
2010. szept. 3. 11:19
 5/12 anonim ***** válasza:
ha máskor is szokott fájni, rendszeresen előjön, akkor meg feltétlen menj parodontológushoz.
2010. szept. 3. 11:20
 6/12 A kérdező kommentje:
hát, volt már ilyen tavaly is egyszer, ugyanigy begyulladt, elmentem fogdokihoz, de ugyanez volt, mint most, Gingisol ecsetelőt irt fel, és ennyi..nem nagyon használ, csak 1 kicsitt elzsibbad töle, 1 óra mulva megint ugyanigy fáj...abba is van szegfüszeg, meg kamilla, de nekem nem ugy tünik hogy használ. a mebucaint megprobálom, köszi hogy írtatok:)
2010. szept. 3. 12:00
 7/12 anonim ***** válasza:

vegyél ilyet: [link]

nekem bevált ...

2010. szept. 3. 13:24
 8/12 A kérdező kommentje:
köszi.
2010. szept. 3. 13:35
 9/12 Dr. Dav ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én is a Cordosyl-t ajánlom, illetve egy jó orvost, aki foglalkozna Önnel.

Jobbulást

2010. szept. 3. 16:48
 10/12 Dr. Dav ***** válasza:
Elnézést, elírtam Corsodyl. Bocsánat.
2010. szept. 3. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!