Ez lyuk? Elszíneződés?
Fogszabis vagyok 2 éve. Fotóztam a fogaim állapotát nyitott szájjal és egy barna pöttyre lettem figyelmes.
Ez lehet lyuk? Sajnos nem tudom élesebben kifotózni.
És ha lyuk, akkor amíg fent a fogszabi, meg tudják oldani a tömést? Tél/tavasz táján vennék le. Kövi kontrollra novemberben megyek.
Irtó rossz minőségű a kép. Azért a mai telefonokkal nehéz elhinni, hogy ez volt a legjobb, amit készíteni tudtál. Csinálj újat, amin látszódik is valami.
Egyébként igen, ha lyuk, akkor be tudják így is tömni. Egyébként meg a fogszabályozó szakorvos is fogorvos, ő is tud szuvasodást diagnosztizálni (előbb, mint az átlag gyakorin portyázó Körmös Aranka ezen kép alapján), kérdezd meg őt, ha legközelebb mész.
Hát nem tudom miért, közelre nem fókuszál a telefonom. Anyukám megnézte amúgy, beleszúrt egy fogpiszkálót és belement. :c szóval félő, hogy ez lyuk és nem elszíneződés.
Na remélem, hogy 8.-áig nem terjed el. Akkor megyek szabályozásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!