Mit fog vele csinalni a doki? Tomve volt, azota megint szar, es budos.
Szia!
Hú hát ez elég gáz, már bocsi de 16 évesen ilyen rossz fogakat...és ennyire elhanyagolni.Nem a kihúzás a megoldás,hanem egy ó fogorvos basszus.Te döntöd el,hogy mennyire fontos,hogy megmaradjanak a fogaid, de most kihúzatsz 16 évesen 2 fogadat, azt szerintem meg fogod bánni,mert egy pótlás sokkal de drágább mint egy tömés cseréje,vagy gyökérkezelés. Meg akkor szerinted hol fogsz rágni? Ezt jól gondold meg!!! Inkább keress egy jó fogorvost és csináltasd meg őket,nem kihuzatni...
Ha kihúzza a fogat akkor ihatsz azt is.
Elsőnek: Sajna nem mindenkinek jó a genetikája, én mindig napi kétszer mosom a fogamat, 21 éves vagyok és 14 tömött fogam van.hogy neked jók vannak annak örülj.
Azonnal vegyél elmex zselét, és edd meg, de komolyan!
Minden nap egy kiskanálnyit teríts szét a szádban, hagyd úgy vagy 5 percre aztán nyeld le, mert iszonyat fluorid hiányod van!
A gyulladt fogadat meg gyökérkezeltesd, és a másikat is ami érzékeny, de valami másik fogorvoshoz menj aki törődik is a beteggel mert ha 3x kiesik egy tömés az azt jelenti, hogy az orvos nem ért a munkájához, vagy ívbe szrik rá a dologra hiszen nem fizető vendég vagy a magánrendelőjében!!
A fogadat első lépésben gyökérkezelni kell közben végig enni az elmex gélt és fluorozni a fogaidat, hogy megerősödjenek, aztán ha már lement a gyulladás, és már nem érzékeny, akkor betömetni arannyal, amire huzatsz egy kerámia héjat!!
Lehet hogy egy kis pénzedbe fog kerülni, de a fogad megmarad egy életre, ha rendszeresen elmexezed továbbra is, persze egy idő után már csak a hagyományos heti 1 alkalommal.
És csak szerinted nem lehet mit csinálni az agyonfúrt fogaddal!
Elmondom, neked, hogy egy normális fogorvos, aki ért is a szakmájához, még az ínyig lecsiszolt fog gyökérre is felépíti a koronát, akár úgy is, hogy apró csapokat épít be a foggyökereidbe..
De fogadok, hogy a te fogorvosod még érzéstelenítőt se ad amikor a szádba nyúl, max akkor ha már összexarod magad a fúrás közbe..
Egy normális fogorvosnál alap, hogy mielőtt benyűl a szádba, elzsibbaszt!
Nálunk is volt ilyen sztks balfsz!
Még azt sem vette észre, hogy kifogyott a víz a fúróból és nem hűt, csak amikor már szétégette a fél pofáját a betegnek!
Mert az aszisztenssel kell közbe ugatni, hogy ki mit zabált a hétvégén!
Ilyeneket análisan felnyársalnám egy fogorvosi lámpára, aztán a szájukba gyürném a diplomájukat!
nekem soha nem volt lyukas fogam, semmi bajok nem voltak a fogaimmal eddig, pedig már évek óta csak reggel mosok fogat.
17/F
Lenyelni az Elmex zselét? Hát bocs, de te hülye vagy!
A fluorid mérgező, és nem a gyomorból, vagy vékonybélből épül be a fogakba, hanem a fogak felszínén át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!