Bölcsességfog eltávolítása után még vérzik mit tegyek?
Megvártam a 15 percet, ahogy mondták hogy rágjam a gézt de még vérzik.
Van itthon steril géz, még harapjak rá vagy ez meddig fog így vérezni?
még annyi hogy hogy feküdjek vele?
félek hogy félre fogom nyelni a vért..persze nem azon az oldalon fogok.
Félig ülve, magasított párnán aludj. A vért még fogod érezni, talán még holnap is, de az természetes, ahogy írta valaki, csak engedd kifolyni a nyállal együtt a szádból. Kicsit undi, de ez van. Én aznap este már ettem zöldséglevet úgy, hogy a zöldségeket összenyomkodtam villával és betettem a számba és le is nyeltem...
A duzzadásra ugyebár tettem végig a hideg ásványvizes palackot (simán hűtőben volt, mert a jeget nem bírom). Második nap is csak a zöldségleves pürét ettem, harmadik nap azt hiszem már tudtam kenyeret nyamnyogni és virslit talán? De majd érzed úgy is, hogy mit bírsz. Minden étkezés után félórával fogat kell mosni, hogy a bacik ne ülepedjenek le. Nekem egy hét múlva volt varratszedés,utána már eész jól tudtam enni és létezni. Bár a lyuk zavart sokáig, de 1-2hónap és olyan,mintha nem történt volna semmi (de lehet hamarabb is, nekem komplikált volt). A szerdai állásinterjút meg majd csak aznap reggel döntsd el. Sajnos előre nem lehet megjósolni,hogy mennyire fogod bírni. Plusz ne hajolgass pár napig, ne erőltesd magad, pihenj minél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!