Megváltozott az arcod fogszabályzás után?
Észrevettétek, hogy szemből, oldalról megváltozott az arcotok fogszabályzás után?
Pl. Az állatok kicsit megszélesedett, vagy keskenyebb lett, esetleg oldalról egyenesebb lett?
Nem, mert ugyan a fogaim kuszak voltak, de harapasbeli problemam nem volt. Azoknak valtozik leginkabb, akiknek valamilyen durva harapasuk van.
Tehat ilyesmire gondolok (vigyazz, fogas kepek :D) :
Köszönöm a választ!
Nekem kuszák a fogaim és mélyharapásom is van, akkor van esély rá, hogy valami megváltozik?
3-as az mondjuk pont nem csak fogszabi, hanem állkapocs műtét is. Szóval a nagy változást inkább a műtét hozza meg, a fogszabi minimálisan mozgatja az állkapcsod, inkább harapást teszi helyre, vagy éppen a kusza fogaid. Nem ugyanaz a két dolog. De minimális változás várható, remélem az én esetemben is.
Én műtét nélkül mentem neki, pedig lehet jobb lett volna műtéttel. Az eredmény legalább is biztos. A másik, hogy kapok egy fogtrénert ami állítólag megváltoztathatja az egészet, szóval kíváncsian várom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!