Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogszabályzó az állkapocsra...

A fogszabályzó az állkapocsra is hatással van, megváltoztatja azt?

Figyelt kérdés
Tegyük fel valakinek az állkapcsa aszimmetrikus. A fogszabályzó azon is javít?
2021. jan. 13. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
műtét
2021. jan. 13. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
34%

Nekem a fogszabályzó csinált asszimetrikus állat. Már bőven benne voltam a felnőtt korban, mikor fogszabályzós letten, és az állam ferde lett. (nem, nem utána vettem csak észre)

Nem biztos, hogy nálad úgy változtatna rajta, hogy előnyös legyen. Erről a fogszabályzó orvossal kell elbeszélgetned, de megjósolni, nem hiszem, hogy megfogja tudni. Ha nagyon zavar utána is, akkor plasztikai műtét.

2021. jan. 13. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
66%

Nem plasztikai műtét, allkapocsmutet, eleg bonyolult. Nem plasztikai sebesz csinalja.

Kettes, neked milyen lett?? Miben nyilvanul meg ez az aszimmetria? Allcsontok egymast fedik, csak az arccsont mas a 2 oldalon?? Vagy nincs kozeoen az allcsucs??

2021. jan. 13. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

3.

Ferde az allam azota, szembol nezve nem vizszintben van az alja, hanem egyik oldalra lejt. Elotte nem volt ilyen.

2021. jan. 13. 21:22
 5/6 A kérdező kommentje:

2

Ez sajnálatos. Angol nyelvű forrásokban azt írja, hogy csak akkor csinál asszimetriát ha hozzá nem értő orvos kezeli a fogaid.

És azt is írták, hogy sokat tud javítani azon ahogy kinézel, az arc asszimetriáján is sokat segít. Bár nem tudom konkrétan hogyan változtat azon, ha valakinek egyik felén hosszabb az állkapcsa mint a másik felén, tehát a csont nőtt nagyobbra.

2021. jan. 13. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
14+-tol sajnos csak allkapocs műtét
2021. jan. 13. 22:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!