Ciki ha nagyon csámpás girge-gurba torlódott ronda és hézagos fogaimra nem akarok fogszabályozót tetetni?
én is így voltam vele mint te!kis koromba hordtam fogszabályozót de nem vettem komolyan és gyakorlatilag semmit se csinált azon kívül h megutáltam egy életre az egészet...de most 20 éves fejjel felfogtam hogy jobb 2-3 évig szenvedni egy kicsit mint egy életen át szégyenkezni!!!
Menny el és csináltass egy fogszabályzót!
Fogadjunk, hogy Te még fiatal vagy:)
Tizenésvesen én is halál cikinek tartottam, ráadásul 10 évvel ezelőtt még nem is volt divat.
Most 25 éves vagyok (nekem is csámpásak és torlódottak voltak a fogaim) és január óta van fogszabályzóm. (hagyományos fém, semmi esztétikus:)
Korábban mindenki azt mondta, hogy a girbe-gurba fogaim a szexepilem. De egy bizonyos kor után már inkább igénytelennek tűnik a kócos fogsor.
Azt mondod ronda és csúf? Hát nekem a pasik egész mást szoktak rá mondani? Szerintük izgalmas:)
Én tudod mit látok rondának? A régi fotókat, ahol a fogaim össze-vissza álltak.
Akinek fogszabályzója van, arról csak azt lehet gondolni, hogy igényes, és ad magára. Az én fogorovosomhoz szinte csak felnőtt fogszabályzósok járnak, van egy 51 (!) éves ügyvéd nő is. Mindig elegáns kosztümben, gyönyörű hajjal, kisminkelve jön, és boldogan mosolyog a fém fogszabályzójával.
Hidd el, senki nem fogja cikinek tartani! Ráadásul gyönyörű szép leszel utána, és az egy életre szól!
9 évesen még nem tesznek fel állandót...
Akkor kivehetőset alkalmaznak, mivel csomó fogad még ki sem nőtt, valamint még növésben vannak az állcsontjaid, ezért elsősorban azokra próbál hatni a fogszabályozó és nem a fogak helyzetére.
A fogszabi segít abban, hogy napról napra egy kicsit kevésbé legyél undorító.
Úgyhogy rakasd csak fel, különben örökre ronda maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!