Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó. Porcelán vagy sima?

Fogszabályzó. Porcelán vagy sima?

Figyelt kérdés

MIvel felnőtt fogszabályzásra megyek, nem sok az árkülönbség a 2 között. Ti Melyiket választanátok, melyik tetszik nektek jobban?

Most leszek másodéves egyetemista :)

2010. aug. 31. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:

mindkettő használ, de én a fémet javaslom, azt könnyebb tisztítani, ha beleragad valami. a porcelán könnyen elszíneződik.

nekem fém volt, és nem bántam meg, szerintem fémet tetess föl:)

2010. aug. 31. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2010. aug. 31. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem porcelán van és az eddigi 1 év 2 hónap alatt nem színeződött el, és pár méterről nem is látszik, hogy van fogszabim.
2010. aug. 31. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt igazából nem te döntöd el teljesen=)

Én is először porcelánt szerettem volna,de aztán lebeszéltek róla, meg a doki felvilágosított. Mivel a felső fogsorom kicsit előrébb van,mint az alsó ezért nem jól érintkeztek.És ez miatt sem lehetett, mert a porcelán hasonló anyag mint a fog maga, elkoptatták volna egymást és nagyon elvékonyodott volna a felső fogaim alja.Remélem érthetően írtam le=) tehát rendes kárt okozott volna, ami a fémnél nem áll fent, és a doki szerint ezzel gyorsabb javulást lehet elérni,mint a porcelánnal.

tehát előbb kérdezd meg lehet e=)

Ja és így utólag egyáltalán nem zavar a fém se, nem feszélyez semmiben, másk véleménye meg külön ben sem érdekel=)

2010. aug. 31. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Féééémet, az az igazi!:)

Az egy dolog, hogy gyorsabban lehet vele haladni, de azt legalább mindenki azonnal felismeri. Múltkor a tesóm mondta a metrón, hogy nézzem meg a velünk szembe ülő csajt, olyan furán áll valahogy az egész szája, meg a fogai is érdekesek. Mondtam, hogy ja, esztétikus fogszabályzója van:D

25 éves lány, fém fogszabályzóval 7 hónapja:)

2010. szept. 1. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!