Fogszabályzó. Porcelán vagy sima?
MIvel felnőtt fogszabályzásra megyek, nem sok az árkülönbség a 2 között. Ti Melyiket választanátok, melyik tetszik nektek jobban?
Most leszek másodéves egyetemista :)
mindkettő használ, de én a fémet javaslom, azt könnyebb tisztítani, ha beleragad valami. a porcelán könnyen elszíneződik.
nekem fém volt, és nem bántam meg, szerintem fémet tetess föl:)
Ezt igazából nem te döntöd el teljesen=)
Én is először porcelánt szerettem volna,de aztán lebeszéltek róla, meg a doki felvilágosított. Mivel a felső fogsorom kicsit előrébb van,mint az alsó ezért nem jól érintkeztek.És ez miatt sem lehetett, mert a porcelán hasonló anyag mint a fog maga, elkoptatták volna egymást és nagyon elvékonyodott volna a felső fogaim alja.Remélem érthetően írtam le=) tehát rendes kárt okozott volna, ami a fémnél nem áll fent, és a doki szerint ezzel gyorsabb javulást lehet elérni,mint a porcelánnal.
tehát előbb kérdezd meg lehet e=)
Ja és így utólag egyáltalán nem zavar a fém se, nem feszélyez semmiben, másk véleménye meg külön ben sem érdekel=)
Féééémet, az az igazi!:)
Az egy dolog, hogy gyorsabban lehet vele haladni, de azt legalább mindenki azonnal felismeri. Múltkor a tesóm mondta a metrón, hogy nézzem meg a velünk szembe ülő csajt, olyan furán áll valahogy az egész szája, meg a fogai is érdekesek. Mondtam, hogy ja, esztétikus fogszabályzója van:D
25 éves lány, fém fogszabályzóval 7 hónapja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!