Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak a fogorvossal,...

Mit csináljak a fogorvossal, ha rossz fogamat húzta ki?

Figyelt kérdés
Jobb felső 4 helyett 5öst. Pedig a 4-est kellett volna. Most így - 1 jó fog. Mit csináljak?
2021. szept. 5. 08:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10:43, ez nagyon naiv elképzelés, magan orvos ba$ta el tobb jo fogam.
2021. szept. 5. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Magánorvosokból is van sok szar, olyanhoz kell menni, akit ajánlanak vagy jók az értékelései neten. Én még sosem nyúltam mellé, csak sztk-ra tudok panaszkodni(de arra bármilyen területen, nem csak fogászat). És magánfogorvosra is lehet bárkinek pénze, ha még a minimálbéren élők is el tudnak cigizni havi 30-40 ezret, akkor erre is lehetne pénzük. Egy foghúzás nem olyan drága, Pesten 15-20 ezer.

2021. szept. 5. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Na de biztos, hogy a rossz fogat huzta ki? Ha ciszta volt alatta, akkor húzás után megnézte a fogat, hogy kijött e vele, ha nem, akkor kitisztította a helyét. Legkésőbb akkor feltűnt volna neki, hogy rossz fogat húzott ki.
2021. szept. 5. 11:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyilván megtörténhet, mert hibázhatnak, de ha ez tényleg így van, akkor az a kérdés, hogy hogyan kártalanítják. A másik amit most nem értek, hogy oké, kihúzták a másikat, de amit eredetileg kellett volna azzal mi van, mert akkor most azt is ki kell húzni, nem?
2021. szept. 5. 12:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Elvileg jó fogorvosnak tartják, bár én azt érzem, mikor ott ülök nála, hogy szétszórt.

És valószínűleg húzni kell az eredetit is, de majd azzal máshova megyek, nehogy még a 6-ost is kihúzza.

2021. szept. 5. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!