Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak a fogorvossal,...

Mit csináljak a fogorvossal, ha rossz fogamat húzta ki?

Figyelt kérdés
Jobb felső 4 helyett 5öst. Pedig a 4-est kellett volna. Most így - 1 jó fog. Mit csináljak?
2021. szept. 5. 08:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
A fogorvos csak latja melyik a rossz. Sokszor az ember a fájdalom miatt nem jól határozza meg önmaga, melyik a problémás fog. Amúgy meg viasza mész hozza és elrebeged a problémádat.
2021. szept. 5. 08:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt vele beszéld meg. Nem értem monsjuk, leírhatnád hogy zajlott a dolog. Odamentél, megbeszéltétek, hogy a 4-est dogja kihúzni, nekiállt, hazamentés és az 5-ösnek hült helye volt vagy hogy volt ez?
2021. szept. 5. 09:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Még a legrosszabb fogorvos se ennyire idióta!
2021. szept. 5. 09:21
 4/15 A kérdező kommentje:
Gyulladt volt és ciszta alatta, azért kellett húzni, bár nekem sem volt tiszta, mit beszéltek közben az asszisztensssel össze-vissza, akkor ronthatták el.
2021. szept. 5. 09:52
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Jelentsd fel.

En ebbe belerokkannék amúgy. Hol volt ez, megkerdezhetem?

2021. szept. 5. 10:22
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

Nemrég olvastam olyan esetről, hogy a fickó jobb lába helyett a balt amputálták. Az orvosok is emberek, ők is hibázhatnak. Nem azért, mert idióták.

2021. szept. 5. 10:24
 7/15 A kérdező kommentje:
#5 Pesten sztk fogászaton.
2021. szept. 5. 10:31
 8/15 anonim ***** válasza:
40%
Csodas akkor, hogy nem egy kokler van...
2021. szept. 5. 10:38
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Sztk fogászatra nem szabad menni. Amit csak lehet, magánban csináltass. Drága, ja, de legalább normálisan ellátnak, ilyenen nem érdemes spórolni.
2021. szept. 5. 10:43
 10/15 anonim ***** válasza:
61%

Nem mindenkinek van magánfogorvosra pénze.

A fogadat már nem kapod vissza. Bárki hibázhat. Ettől függetlenül érdemes a betegjogi képviselőnek vagy az Orvosi Kamarának jelezni. Ha sok ilyen jelzés jön, visszavonják az engedélyét.

2021. szept. 5. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!