Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj a torkom és csak hétfőn...

Fáj a torkom és csak hétfőn tudok menni orvoshoz. Esetleg valaki leírná mi bajom van?(kép)

Figyelt kérdés

A nyelés nagyon nehéz. A képen is látszik, hogy piros(vagyis azt hiszem az az)

És a képen látható, hogy hátul van valami fehér. Tükörben is néztem és hátul nagyon sok ilyen fehér cucc van(mik ezek???). Mandulakőre gondoltam, de valahogy nem úgy néz ki.

Légyszi, aki tudja válaszoljon , addig is próbálom gyógyszerrel kúrálni magam.

Bocsi a kép miatt, elég gusztustalan így, de már aludni se tudok úgy fáj a torkom.

Házipraktikák is jöhetnek:)

[link]

[link]

Előre is köszi a válaszokat!

2021. szept. 4. 02:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
nekem is volt h inkább köpnöm kellett vagy fél litert köptem, ezért mondom ne ilyen sósvizes szarral csináld hanem svéddel az elég kemény cucc rá de ha van alkohol az is jó csak gondolom erre drága
2021. szept. 5. 15:04
 12/13 anonim válasza:
64%

nekem tályogos mandulagyulladásom volt. Csak fájdalomcsillapítóval tudtam enni.

Öblögess kamillateával sokat az gyulladáscsökkentő,meg minél előbb orvos.

2021. szept. 6. 13:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Ma voltam orvosnál! Írtak fel anitiotikumot+ Cataflamot is. A közérzetem sokkal jobb.

Végre nem kínzás a nyelés, tudok valamennyit enni.

Nyilván nem teljesen jó még minden, de remélem pár nap múlva jobban leszek.

Köszönöm a válaszokat!

2021. szept. 6. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!