Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Pár hónap múlva is mehetek...

Pár hónap múlva is mehetek orvoshoz?

Figyelt kérdés
Kaptam az orvosomtól beutalót. Viszont még nem tudom húzassam vagy keressek inkább magánorvost aki megcsinálja. Pl ha meggondolnám magam májusban akkor fogadhatnak még a beutaló papírral?

2021. jan. 30. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
90 napig ervenyes egy beutalo, azt hiszem. Azonban ha mentheto a fog, akkor semmikeppen se huzasd ki!
2021. jan. 30. 12:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem le hogy menthető. Körzeti fogorvos mondta ciszta van, csupa gennyes. Mondta vagy keressek magánorvost aki bajlódik vele, vagy adhat beutalót szájsebészetre kihúzatni...
2021. jan. 30. 12:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Geatulalok az orvosnak, hat ez milyen hozzaallas mar :(((

Hat ebben az esetben mindenkeppen megprobalkoznek a magannal.

2021. jan. 30. 12:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem a legkedvesebb... :/ a többi fogam sem szívesen csinálja meg, kb könyörögnöm kell az időpontokért.
2021. jan. 30. 13:53
 5/6 A kérdező kommentje:
szerintetek a magánorvos kitudná szedni a cisztát és megcsinálni a fogam? vagy érdemesebb lenne húzatni? :( döntésképtelen vagyok
2021. jan. 30. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Magándoki, panoráma röntgen, és utána tudtok beszélni róla.

De olyan helyre menj, ahol van szájsebészet is.

2021. jan. 30. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!