Mennyi idő míg elmúlik az ínygyulladás?
Figyelt kérdés
Voltam vele orvosnál, leszedte a fogkövet, írt rá antibiotikumot, meg mondta, hogy Paradontax fogkrémet használjak. Napi kétszer három percig mosom az említett fogkrémmel a fogamat, meg szedem a gyógyszert az előírtak szerint. Még semmit nem javult az ínyem. Három napja voltam orvosnál.
Mennyi idő mire rendbe jön? A gyógyszer 10 napig tart. Ha addig nem javul menjek vissza?
2021. aug. 29. 13:09
1/10 anonim válasza:
Vegyél egy corsodyl öblögetőt, nekem az pár nap alatt megoldja
2/10 anonim válasza:
Meg fog gyógyulni addigra. Használj naponta 2x1 percig Corsodyl szájöblítőt, az önmagában megoldja pár nap alatt, biztos szer (de még használd a gyógyulás után is két napig, hogy vissza ne ess. 1 hónapig, amennyi rá van írva, nem kell).
3/10 A kérdező kommentje:
Használtam Corsodylt mielőtt elmentem orvoshoz(egy hónap múlva kaptam időpontot, addig kipróbáltam pár dolgot), semmit nem használt...
2021. aug. 29. 13:28
4/10 anonim válasza:
Hát ez furcsa. Nekem mindig használ minden egyéb kezelés nélkül. Annyira erős baktériumölő, hogy nem is tud nem használni. Rendszeresen használtad egy héten át naponta kétszer egy percig?
5/10 anonim válasza:
Nekem egyedül a Gengigel gél hozta rendbe a gyulladt ínyemet, és vettem Curaprox fogkefét, ez az egy ami nem bántja az ínyem.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, normálisan használtam.
Gengigélt próbáltam venni, voltam vagy 5 patikàban, és sehol nincs. Lehet, hogy fogok rendelni, ha esetleg nem javul a dolog.
2021. aug. 29. 14:09
7/10 anonim válasza:
Nemcsak öblögetés kell, hanem finom kefével vagy ecsettel a gyulladt nyálkahártyára kell kenni. Emellett nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy sokszor fellángoló herpesz is tud ínygyulladást okozni (tudvalevően a herpeszvírus nem irtható ki a szervezetből és ai idegrendszerben lappangó vírusok kis fertőzésre stb. képesek ismételten támadni).
8/10 A kérdező kommentje:
Soha az életben nem volt herpeszem.
2021. aug. 29. 18:53
9/10 anonim válasza:
Benu gyógyszertárban vettem nemrégiben Gengigel gélt, nézd meg azokban, sok helyen van raktáron most is, és puha fogkefe.
10/10 anonim válasza:
Szia!
Hogy vagy azóta? Én is hasonló cipőben vagyok most..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!