Analog_626 kérdése:
Sima vagy esztétikus fogszabályzó? Megéri?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem sokára kapom a fogszabályzóm. A fogorvosom megkérdezte, esztétikusat, vagy simát szeretnék-e felülre. Esztétikus alatt azt értem, amelyiknek kicsit szélesebb, átlátszó tappancsai vannak, így nem látszanak annyira, viszont a drót ugyanolyan, mint a simánál. Az alsó fogsoromra mindenképpen a sima, fém tappancsos fogszabályzó kerül, oda nem lehet esztétikusat tenni, mert nem elég szélesek hozzá a fogaim. Az esztétikus egyébként 40.000Ft-tal többe kerül. Nem tudom, melyiket válasszam. Valaki, akinek ilyen esztétikussal, vagy sima fogszabályzóval van tapasztalata, tudna segíteni? Előre is köszönöm. :)2021. aug. 26. 23:39
1/2 anonim válasza:
Én inkább a fémet választottam, nem az ár miatt, mert az nem volt nagy különbség. Mondjuk nekem önligírozó van, annak kisebbek a brakettjei, mint a hagyományos gumisnak. Én azért a fémet választottam, mert egyrészt mem zavar, hogy látszik. Az esztétikusnàl szerintem látszik, hogy van ott valami, de nem egyértelmű, hogy fogszabi, sokszor olyan, mintha vmi baj lenne a fogakkal + könnyebben törik a brakett és el is tud színeződni. Én ezek alapján döntöttem.
2/2 anonim válasza:
Nekem átlátszó van felül, pár napja kaptam. Eddig semmi problémát nem tapasztaltam, az ismerőseim 70%-a meg csak akkor vette észre, amikor megemlítettem. Napi 3-szor mosok fogat, szájvizet is használok, valamint nem eszek túl színes ételeket, és eddig még teljesen átlátszó. Aztán majd később biztosan változik a színe, ez elkerülhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!