Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2 hónapja ki húzták a fogam...

2 hónapja ki húzták a fogam amikor eszek akkor ki fújom az orrom zsír is jön lukas fogtól van?

Figyelt kérdés
Köszönöm. Levegőt is tudok fújni a fogam ba és mintha fel menne az is. Hülye meg forgalmazas bocs és bocs helyes írásert
2021. aug. 22. 16:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy a gyulladás miatt van az egész, elfog múlni idővel.
2021. aug. 22. 17:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Megnyílt az arcüreged. Úgy tudom szájsebészeten helyi érzéstelenítésben bevarrják. Meg kell csináltatni, így nem maradhat!
2021. aug. 22. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1 es vagyok, azért orvoshoz menj el!
2021. aug. 22. 17:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha be megyek hogy mondjam meg nyílt az arc üreg? Fáj ha be varják? Utána milyen érzés lessz?
2021. aug. 22. 17:24
 5/10 A kérdező kommentje:
teletöltöm vízzel a számat, és úgy csinálok, mintha köpnék. Ki próbáltam hogy az urlyukamom ki jönne de nem jön semmi
2021. aug. 22. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom.
2021. aug. 22. 17:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp meg kell csinálni, méghozzá minél előbb! A résen keresztül az elfogyasztott folyadékok és ételek bejutnak az arcüregbe és ottragadnak, ezzel krónikus gyulladást okozva. Könnyen előfordulhat hogy az arcüreg elérhetetlensége miatt csak fül-orr-gégészeten kívülről megnyitva tudnák áttisztítani (és még ez sem garantálja a sikert).

Úgy mondod meg a fogorvosnak, ahogyan a kérdésben leírtad a tüneteidet, ő megvizsgál megröntgenez és vagy megcsinálja maga vagy elküld egy szájsebész kollégához. Elérzéstelenítenek és lebenyképzés után szépen összevarrják az üreg széleit. Utána tilos az erős orrfújás, a szívószál használata és a friss seb miatt ugyan azokat kell betartani, mint foghúzás után. Semmit se fogsz érezni belőle, két hét után pedig kontroll és varratszedés.

2021. aug. 22. 17:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Fáj a varrat szedés?
2021. aug. 22. 17:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Emelni szabad?
2021. aug. 22. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Gyulladás jobban fáj mint a varrat szedés az fix, emelni nem javasolt mert belázasodhatsz.
2021. aug. 22. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!