Mi lehet ez a dudor a fogínyemen?
Szeretném a magyarázatot azzal kezdeni, hogy foglaltam már időpontot fogorvoshoz, de csak jövő csütörtök délután tud fogadni, én pedig elég hipochonder vagyok.
Két napja vettem észre, hogy a felső metsző és oldalsó metszőfogam felett a fogínyemen megjelent egy fehér dudor. Abszolút fájdalmatlan, puha, kb. 3mm átmérőjű, nem afta, azt felismerem. Tudni kell, hogy a fenti középső és oldalsó metszőfogaimon korona van, a fogaim alatta (elvileg) egészségesek, sosem fájnak, a fogínyem is rózsaszín körülöttük, így nem tudom mi lehet a probléma, hipochonderként persze már kétszer temettem magam daganattal gondolatban az elmúlt napokban... Volt már valakink hasonló problémája? Ugye nem lett belőle semmi komoly gondotok?
Értem, köszönöm a válaszaid! Nem gyökérkezelt egyik sem, remélem, hogy végül tényleg “”csak”” egy gyulladás lesz vagy felszíni sérülés.
Na látod 4-es, én is épp ezen parázok, ezért is álltam le a guglizással, hátha itt majd találok valakit, aki járt már hasonlóan és még életben van. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!