Fogorvoshoz tényleg kell védettségi igazolvány?
Vannak akik veszik a védecségi igazolást, van aki akkor se kap ha amúgy járna neki. Illetve tekintettel arra hogy semilyen érdemi információ nincsen rajta, illetve hogy a kínaival aztán sz@rt se érnek... Így kb lényegtelen. Állami EÜ ben azért kell a védeccségi vagy a teszt hogy kevesebb ember jusson ellátáshoz.
Fogfájást? Fájdalomcsillapító, és fogorvos... Ha belobban akkor biza az eléggé kemény tud lenni. Annál már nem sok roszabb fájdalom van. Sürgősségileg nem tudom ellátják -e az ember államiban védeccségi nélkül.
A hogyan enyhíthetnédre kérdés, hogy miért/mitől fáj?
Nekem pl amikor jöttek a bölcsességfogaim mind. 4-et iszonyat megszenvedtem. Én babáknak való fogzáskönnyítővel kenegettem és az tök jó volt rá.
Az a baj kerdezo, hogy fajdalomcsillapitokkal
ezt igy vajon meddig birnad? 3 napig, 2 hetig? Ez jobb nem lesz, csak egyre rosszabb, muszaj, hogy fogorvoshoz menj! Most meg lehet mentheto lenne a fogad, de kesobb mar nem biztos.
Jogtalan és alaptörvényelles lenne akkor is ha lenne jogalapja a körlevélen kívül amit müller nyunyó körbeküldött. A jogalap nélkülisége miatt a betegjogi képviselőnél panaszolható és sikerrel megszüntethető a jogsértő állapot, végső esetben rendőrségi feljelentés tehető.
Viszont a sürgősségi esetekre még a jogtalan rendelkezés sem alkalmazandó, a kínzó fogfájás állapota pedig a fogászati ellátásban annak számít, akár szeptikus eredetű életveszély is állhat mögötte!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!