Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvoshoz tényleg kell...

Fogorvoshoz tényleg kell védettségi igazolvány?

Figyelt kérdés
Mert a fogam elkezdett fájni nagyon és feldagadt az ínyem, de azt olvastam hogy kell védettségi igazolvány, ami nekem nincs.
2021. aug. 1. 19:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%

Vannak akik veszik a védecségi igazolást, van aki akkor se kap ha amúgy járna neki. Illetve tekintettel arra hogy semilyen érdemi információ nincsen rajta, illetve hogy a kínaival aztán sz@rt se érnek... Így kb lényegtelen. Állami EÜ ben azért kell a védeccségi vagy a teszt hogy kevesebb ember jusson ellátáshoz.

Fogfájást? Fájdalomcsillapító, és fogorvos... Ha belobban akkor biza az eléggé kemény tud lenni. Annál már nem sok roszabb fájdalom van. Sürgősségileg nem tudom ellátják -e az ember államiban védeccségi nélkül.

2021. aug. 1. 19:38
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A hogyan enyhíthetnédre kérdés, hogy miért/mitől fáj?

Nekem pl amikor jöttek a bölcsességfogaim mind. 4-et iszonyat megszenvedtem. Én babáknak való fogzáskönnyítővel kenegettem és az tök jó volt rá.

2021. aug. 1. 19:38
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
Pálinkás öblögetés ha van otthon.
2021. aug. 1. 19:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj kerdezo, hogy fajdalomcsillapitokkal

ezt igy vajon meddig birnad? 3 napig, 2 hetig? Ez jobb nem lesz, csak egyre rosszabb, muszaj, hogy fogorvoshoz menj! Most meg lehet mentheto lenne a fogad, de kesobb mar nem biztos.

2021. aug. 1. 19:56
 15/21 anonim ***** válasza:
20%

Jogtalan és alaptörvényelles lenne akkor is ha lenne jogalapja a körlevélen kívül amit müller nyunyó körbeküldött. A jogalap nélkülisége miatt a betegjogi képviselőnél panaszolható és sikerrel megszüntethető a jogsértő állapot, végső esetben rendőrségi feljelentés tehető.

Viszont a sürgősségi esetekre még a jogtalan rendelkezés sem alkalmazandó, a kínzó fogfájás állapota pedig a fogászati ellátásban annak számít, akár szeptikus eredetű életveszély is állhat mögötte!

2021. aug. 1. 20:47
 16/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Sürgősségi ellátáshoz nem kell semmi államiban sem.
2021. aug. 1. 22:03
 17/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mondjuk nálunk nem kell alapból sem, csak kockázati felmérő lapot irathatnak meg lázat mérnek.
2021. aug. 1. 22:16
 18/21 anonim ***** válasza:
s államiban a második oltást ellenőrzik, mármint elég csak a kártyát bemutatni? (bocsi az offért)
2021. aug. 1. 22:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Biztos furán hangzik, de a szegfűszeg elrágcsálva alkalmas fogfájás csillapítására. Vagy szegfűszeg olaj még jobb, azt patikában lehet kapni, de ez is csak tüneti kezelésre való.
2021. aug. 3. 00:07
 20/21 anonim ***** válasza:
Nálunk nevetséges a helyzet, államiban kérik, majd ugyan az a orvos a délutáni magán rendelésen már nem ...
2021. aug. 7. 16:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!