Elkezdett fájni az ínyem a bölcsességfogam helyén, amit már 5-6 éve kiszedtek, mi lehet a gond?
Mióta fáj? Ha pár napja, akkor lehet valami sérülés, ami majd elmúlik. De persze nem baj, ha látja orvos, nem tudom, lehet-e valami komolyabb.
Nekem az egyik bölcsességfogam nem nőtt ki (nincsen csírája), de a szemközti párja igen, és szoktam így járni, amit írsz. Nálam attól van, hogy a meglevő szemközti fog néha egy keményebb kajadarabot erősen odanyom a csupasz ínynek, és az kissé megsérül. Magától elmúlik pár nap alatt.
jelzem 5-6 éve kiszedték, eltettem emlékbe azóta is megvan a fog tehát bizonyítékom is van rá, hogy nem.
Meg itt az idegesít, hogy miért jöhet ki bármi fájdalom 5-6 év után?
Sziasztok!
Vettem rá gingisolt és eltelt 1 hét teljesen rendbe jött. Azt hiszem valami keményebbre haraphattam...
Eléggé bevoltam pánikolva már, mert ekkorára még nem dagadt be ott az íny.
18.-án megyek orvoshoz egyébként azért mondom neki, hogy volt ilyen is.
Fél év múlva előjött ugyanaz a baj.
És szerintem az előző kérdés helytelen, mert ott dagadt fel az így, de az előtte lévő fognál fájhat. Mert fogselymeztem és több mint valószínű hogy 2 fog közti nem látható részen van valami lyuk. Végső soron ott hátul teljesen begyulladt az egész.
De mutattam, hogy hol fájt és rendbe jött magától.
Nem látszik semmi. Lehet, hogy ha most kérek időpontot akkor mire eljutok megint lemegy a gyulladás.
Szerintem akkor gondolná, hogy "baj van" ha most mennék be bedagadt ínnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!