Csak úgy elkezdett fájni az egészséges fogam, mi lehet a gond?
Par napja elkezdett noni a bolcsessegfogam es nagyon fajt es be is gyulladt. Kertem idopontot fogorvoshoz, penteken megyek.
Nos, hetfon kertem az idopontot mert akkor nagyon fajt a bolcsessegfogam, viszont ez a fajdalom megszűnt. Azt hittem minden rendben.
Na de! Tegnap ahogy setaltam hazafele es ettem egy szendvicset arra lettem figyelmes hogy egy also tehat megcsak nem is abban a sorban levo fogam faj. Erintesre erzekeny es ha kocogtatom akkor belenyilal a fajdalom. Azt hittem atmeneti de meg mindig faj.
Felevente jarok fogkoleszedesre es ellenorzesre, multheten voltam ellenorzesen. Azt mondta a fogorvos hogy nincs lyuk se szuvasodas, ne aggodjak, fogkovet is leszedte.
De akkor ez most mi? Lehetseges hogy a bolcsessegfogam gyulladasa kihat erre is es ezert faj? Vagy csakugy egyik pillanatról a másikra elkezd fajni a fogam? Nagyon rettegek attol hogy mi lesz, remelem nem kell kihuzni, mert egeszseges es nem volt fogaszati gondom mar 15 eve...
Szerintetek?
Kihúzástól nem valószínű, hogy tartanod kell.
Arra kell számítanod, hogy meg fogja vizsgálni tüzetesen azt a fogat, ellenőrzi a vitalitását, esetleg készít egy röntgent is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!