Ez fogkő? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
ami az első képen van és a fog alján. Mert nekem olyan a fogam, alul sárgás. A fogdoki nem szedte le, pedig mondtam, hogy szedje le a követ.
Erről tudom, hogy fogkő, de az első linkben?
ezek nem az ő fogai!!!!
csak belinkelt egy képet, hogy hasonló az övéhez
tudod attól hogy vkinek rosszak a fogai attól még igenis jár fogorvoshoz, nem kell általánosítani!!
hát te nagyon okos vagy basszus. Hol elolvastad volna a kérdésem, akkor nem kérdeznél ilyet. Tudod én minden érkezés után fogat mosok, bár nem hiszem hogy magyarázkodom kéne (még akkor sem ha az én fogam lenne a képen, pedig nem)egy vad idegen embernek. Amúgy meg az ,hogy valakinek lyukadnak a fogai vagy esetleg fogköves vagy büdi a szája, az nem azt jelenti, hogy nem mos rendszeresen fogat. Mit tudhatsz te erről, aki külsőségek alapján ítél, általánosít stb.stb.
A többieknek köszönöm a választ!
Külön öröm számomra, hogy keresehetek egy magánorvost, aki leszedi a követ (olyat ami az 1. képen van) mert az SZtk-ban ezt nem fogkőnek tanították :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!