Elvékonyodtak a fogaim? Tehetek ellene?
Ez nem reménytelen, olvass kicsit utána a Schüssler sóknak:
de sok más oldalt is találsz róla. Érdemes kipróbálnod, nem drága. Nekem a fogaim végei váltak átlátszóvá, a szemeim alatt barna karikák alakultak ki és mindenhol pettyhüdt, fáradt lett a bőröm. Nem kapcsoltam össze a problémákat, amíg egy ismerősöm nem szólt, hogy ennyi nyilvánvaló tünettel mégis mire várok? :=). Elkezdtem szedni 2-féle sót, amit a képzett patikus ajánlott és egy kúra után látványosan javult a helyzet. Már a második kúránál tartok és meg vagyok elégedve.
Hozzáteszem, hogy mindig kételkedtem az efféle gyógymódokban, most is csak azért próbáltam ki, mert közeli, normális ismerős ajánlotta és egy patikában vettem a sókat. Fontos, hogy ha úgy döntesz, hogy kipróbálod, olyan patikust keress, aki ért a schüssler sókhoz! A neten több ilyet is találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!