Teljes fogsor tb támogatásssal?
Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket hogy lehet tb re fogsort csináltatni. Fel is hívtam őket igen persze lehet, menjek az ellátások Magyarországon oldalra ott eligazít a rendszer, hát nem jött össze. Esetleg valaki nem írná le mit hogyan kell benyújtani, kérelmezni?2021. júl. 3. 06:19
1/5 anonim válasza:
Milyen indokkal akarsz TB alapon fogsort csináltatni?
3/5 A kérdező kommentje:
Mivel nincs egy fogam se
Rágóképesség visszaállitása címszó alatt
2021. júl. 3. 17:46
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem azt nem tudom hogy lehet e hanem azt hogy hogyan lehet. A fogorvos annyit mondott csináljak ügyfélkaput azon keresztül intézzem és a kapott papírokat ő kitölti de ott sem igazán tudom hol kell ezt, ezért kérdeztem hátha valaki már csinálta
2021. júl. 3. 17:53
5/5 anonim válasza:
Életkor függő ahogy látom:
"18 éves életkor felett sürgősségi ellátásra, fogsebészeti ellátásra, fogkő-eltávolításra és az ínyelváltozások kezelésére;
62 éves életkor felett a fenti pontban foglaltakon túl teljes körű alapellátásra és szakellátásra, ide nem értve a technikai költségeket;
az életkortól függetlenül az alapbetegséggel kapcsolatos fog- és szájbetegségek kezelésére, szakorvosi beutaló alapján fogászati góckeresésre;
a külön jogszabály szerinti fogmegtartó kezelésre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!