Ilyen fogak közül valamelyiket be lehet tömni?
2021. jún. 20. 22:23
21/38 anonim válasza:
Meg lehet őket menteni! Nem néznek ki rosszul. Tudom, mert sokkal rosszabb fogaimat megmentették. Sajnos lehet neked is genetika, mint nekem. Csak akkor nem lehet megmenteni egy fogat, ha benőtte az íny, vagy íny alá tört, és a gyökércsatorna is defektes. Amíg van ép gyökércsatornád, és látszik a fog pereme és nincs benne íny, addig felépíthető. A legprofibb fogorvosok pedig még egy fél gyökeret is fel tudnak építeni! A másik gyökér helyére csapot építenek, és arra felhúzzák a fogat.
22/38 anonim válasza:
Jobb egyébként, mint ha ki lenne húzva, akkor elmozdulnának az ép fogaid a rések helyére, szóval csak akkor húzasson valaki, ha tudja implantátummal pótolni 3-4 hónap múlva.
23/38 anonim válasza:
A sok hülyére meg itt ne hallgass, nekem rosszabb állapotban vannak a fogaim úgy, hogy napi 2x mosok fogat tinikorom óta, és 1x fogselymezek.
24/38 anonim válasza:
+ még egy fontos dolog: Szeretlek. Átérzem a problémád. De nyugi, menthető. Csak a jó orvost kell megtalálni hozzá, vagy akár dolgozhatnak többen is rajta.
25/38 anonim válasza:
“ A sok hülyére meg itt ne hallgass, nekem rosszabb állapotban vannak a fogaim úgy, hogy napi 2x mosok fogat tinikorom óta, és 1x fogselymezek.”
Erre válaszként egy klasszikust idéznék:
Itt mindenki hülye?
Itt?
Mindenki…….
26/38 anonim válasza:
fúj, jól szét vannak rohadva a fogaid...
27/38 anonim válasza:
Amúgy mik azok a hurkás dolgok a kérdező szájpadlásán, tudja valaki? Rögtön a felső, első fogai mögött.
28/38 anonim válasza:
Fuuu gecc, bírom az ilyen igénytelen luvnyákat, a szájfény az megy, de a fogai meg szó szerint kirohadnak.😆 Nem vagy semmi anyukám, pacsi annak a férfinak, akinek gusztusa van hozzád.🥴 Valszeg hasonló kaliber lehet.
29/38 anonim válasza:
Kérdező még 1 év után sem sikerült megcsináltatni?
30/38 anonim válasza:
Én irigylem, hogy amúgy szép fehérek a fogai meg így is, hogy nem mossa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!